- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Nos nekem ovál hangszórók vannak hátul, a W-ot nem tudom de asszem 180W volt ráírva( kis túlzás)! Mondjuk a hangszóró nagyságáról kb. annyit, hogy ki kellett venni a hátsó üvehet a kocsiból, hogy normálisan be tudjuk tenni! A hangszóró márkája Roadstart(házsó) első meg valami(Eurotech)! Ha meghajtom a lejátszóval 50-es hangerőnél már majd szétrobban a hangszóró! Lehet, hogy a hangszóró márkája is meghatározza a hannyomás mértékét? Értem ezt arra, hogy egy Roadstart hiába 180W-os és mondjuk egy Sony vagy hasonló 100W-os hangszóró lepipáljal? (Az mp3 lejátszóba beépített erősítő 4*45W így már erősítőt nem akarok venni!)
(Mióta felraktam a hátsó kipufogódobot a kocsira azóta nem nagyon hallom a zenét! :O)
Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest