Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
válasz frankdelgado #29430 üzenetére
Nekem m300 am van jelenleg, nem ajánlom, akkor inkább az 1s.. Skodámban a szivargyújtó állandó fesz alatt van, uh én induláskor bedugom, a végén kihúzom.
Persze én ritkán megyek autóval -
Diamond500
senior tag
Használ valaki 70.mai m500-as (kijelző nélküli) kamerát? Most nézem, hogy 3 méter type c kábel jár hozzá, a mostani kamerámé 3.5 méter microUSB-és, és éppen hogy elég a hossza.. Egy microUSB->type c átalakítóval használhatom a mostani kábelt? (ez a hardwirerkit nálam nem játszik)
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Csak érdekességképen, 70 mai 1s kamerám nem frissíti a rendszer időt, a Xiaomi support próbált segíteni, minden nap leveleztünk, de nem tudtuk megoldani. Segítőkészek voltak, gyorsan válaszoltak.
Veszek másik kamerát. -
Diamond500
senior tag
válasz tomcsi23 #27955 üzenetére
Rendszer idő megbolodult, nem lehet szinkronizálni a telefon idejével, 2019.01.01-et ír a videók dátumára stb... illtve a videóknál bekockásodik a kép, ezt tegnap vettem észre.. volt már minden, reset, SD formázás stb.. Meg forrónak is tünik, bár előtte sose tapogatgam
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok
Jelenleg 70 mai 1s kamerát használok 3 éve, de most gondok vannak vele... érdmes venni m300-ast helyette? Kb 2 ezer forinttal kerülne többe.[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok? Xiaomi kameránál még senki nem találkozott olyan problémával, hogy a rendszer idő megbolondúlt? 2019.01.01 - et ír az összes videóra... A videók előnézeti képén a 3 perces videók hosszára 1:16 mp-et ír, de lejátszáakorr a beállított 3 perc megvan. Alkalmazásból hiába szinronizálom az időt a kamerával,abban a pillanatban mégi megteszi, visszalépek már h#lyeséget mutat. Gyári reset megolt, SD kártya formázás is. Alkalmazás gyorsítótárát töröltem. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz Diamond500 #27895 üzenetére
Adott egy Xiaomi 1s kamera, és a rendszer ideje elállítódik... szimkronizálom az alkalmazásban a telefon idejével..abban a pillanatban jó.. de aztán rögtön elfelejti... 1 óra pár perccel többet mutat... mi leeht a megoldás?
-
Diamond500
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
70 mai 1s 128gigas kártyával elbír? Samsung EVO plus Class10, U3-ast néztem hozzá
-
Diamond500
senior tag
Xiaomi 70mai 1s kamerám ma megint teleszórta 0 megabyte-os fileokkal az SD-ét, mint múltkor, konkrétan a mai napomból semmit nem vett fel, pedig mentem 200km-ert..Ez így nem okés. Más nem tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Van egy Xiaomi mai 1s kamerám,egy mai 3 órás útból egy csomó file 0.byte-os lett Miért csinálta ezt? -
Diamond500
senior tag
Az csak a beallitasokra es max parkolomodban nyomjon egy kepet arra van
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Xiaomi 70mai Smart Dash Cam 1S kamerát, de az a gondom vele, hogy az autó szivargyújtója állandóan fesz alatt van. Na most a kamera beállításokban, be van állítva h 20 perc múlva kapcsoljon ki, de nem mindig teszi ezt meg. Mitől függ ez? Másnak is van ilyen gondja?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest