Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Downsampling #4685 üzenetére
ITT akarsz kamionozni? Egyébként ott a szélvédőn a kamera.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz Downsampling #4683 üzenetére
Nem értelek. Kamerát akarsz használni ott ahol szerinted nem lehet.
Akkor tegyél be egy Mobiust ami kicsi és jól álcázható, vagy bármi másikat aminek kikapcsolod a kijelzőjét, leragasztod a világító ledeit. Egy kamion napellenzője mőgé a sarokba simán elrejthető. A tachográfot kinyomtatni beszáll a zsaru, de kétlem, hogy naponta rendszeresen hobbiból átkutatnák a fülkédet. Ráadásul a legtöbb autóskamera PC-s kameraként is használható szkájpoláshoz. Zsarut látsz kihúzod és magad felé fordítod, pihenéskor használod szkájpolni, ha észre veszi.
Tedd be aztán használd, ha meg kétségeid vannak akkor hagyd a francba. Ha nem lehet az adott országban használni akkor elvileg az igazadat sem tudod vele igazolni a hatóságok előtt mert nem fogadják elEz a te kamerád. Persze ez meg titkos megfigyelés ha ilyet használsz
-
bul07
nagyúr
válasz Downsampling #4685 üzenetére
Kamionosoktól hallottam én már sok rosszat a német hatóságokra
Meg olvastam isAmúgy meg miért ne a külföldieket büntesse?
Az államnak megvan a bevétele, a helyiek nem morgolódnak hogy sok büntetést kell fizetniük, így a helyiek csak nyernek.
Ha lenne esze a magyar hatóságoknak ugyan ezt csinálnák
Bűntettnék a sok román meg ukránt , a bevétel meglenne , mi helyiek nem zúgolódnánk hogy így meg úgy kin felejtett 30-as táblánál mérnek, mert ne m lenne rá okuk mert a bevételt megkeresnék a főutak mentén.Amúgy ha valaki szeretne olvasni a kamionozásról ajánlom ezt az oldalt
2009-től a mai napig vannak a bejegyzések szóval van mit olvasni , és jól bemutatja a kamionos élet mindennapjait is , és több cégnél is volt közbenAmúgy lehet egy személyes kérdésem
Miért mész külföldre kamionozni?
Mikkor úgy hallom hogy Budapesten és környékén a cégeknél sofőr hiány van. 200e Ft feletti fizetés hétévenként biztos otthon alvás.
Az egyik sofőr mesélte hogy egy közeli cégnél 3-4 sofőrnél 150e Ft-os túlfogyasztás volt(persze nem a kamion égette el) és le akarták vonni a fizetésből , erre az érintett sofőrök felálltak hogy akkor holnap le is számolnak.
Este mikkor otthon voltak mind kaptak hívást hogy a adminisztrációs hiba volt és hogy ne lépjen ki.
Ennyire nincs sofőr.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Downsampling #4683 üzenetére
Talán azért mert a magyar munkások betöltik az Osztrák munkalehetőségeket , ottani bérekhez viszonyítva bagóért (Így én megértem őket)
Mint nálunk a Román munkások(Csak nálunk a Rendőrök nem tudják behajtani a bírságot a románokon)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
válasz Downsampling #4671 üzenetére
Arról a helyzetről beszélek, ahol most de facto teljes tilalom van hatályban. Legyen a példa mondjuk Ausztria!
Magától nemigen várható enyhítés, mivel a személyiségi jogi tendenciák éppen a szigorítás irányába hatnak.
Így csak kompromisszumok árán lehet eleve egyeztetési helyzetet teremteni, így a semmihez képest a butított kamera is komoly előrelépés lehet.
Az osztrák rendőr pedig simán ellenőrizheti és ellenőrizni is fogja akár a kamera, akár a memóriakártya paramétereit.
Nem, mintha ez szerintem jó helyzet lenne, de a jelenleginél azért sokkal jobb.
Nagy általánosságban pedig pont az utolsó pillanatok felvételére van szükség, ritka az a helyzet, amikor pár perc nem elég az igazam bizonyításához.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz Downsampling #4666 üzenetére
Pontosan erről beszélek! Azokban az országokban, ahol tilos a menetfelvétel készítése, megoldás, védhető, illetve jogvédői oldalról támadhatatlan kompromisszum lehetne, hogy csak az esemény (G-sensor, piros gomb) által vezérelten rögzített, rövid felvételrész legyen kinyerhető a kamerából. A funkcióját ellátja, a személyiségi jogok érdemben nem sérülnek, ööm meg bódottá...
Ennek a megoldási módja persze érdekes. Lehetnének engedélyes kamrák /firmware-ek, esetleg maximalizálni lehetne a háttértár méretét.
MaCS
-
Moleman
addikt
válasz Downsampling #4651 üzenetére
Persze, saját kirándulós szemszögből hoztam fel a Glocknert, valóban csak turisztikai céllal. Sima unalmas autópályán még személyautóban is levenném a kamerát, nemhogy kamionban. Tudom, hogy kemény meló, nagyon szeretek vezetni, sokszor el is képzeltem, mi lenne, ha kamionoznék, de most már örülök, hogy irodában unatkozással kereshetem a pénzem, nem kint az utakon.
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz Downsampling #4628 üzenetére
Látószögről van szó, ami azt jelenti, mennyi minden fér bele a felvett képbe. Fordítottan arányos a részletességgel, azaz minél nagyobb a látószög (minél több mindent fog át az objektív), annál kisebb lesz minden a képen. A legjobban egy fényképezőgéppel tudod modellezni, ha valamire rázoomolsz, akkor csökkented a látószöget, cserébe a részletek finomsága javul. Sakkozd ki, mi a jó kompromisszum neked (itt jön képbe az újabb kamerák jobb felbontása, amivel ugyanolyan látószög esetén is finomabb felbontású felvételt csinálnak, mint a régebbiek).
Egyvalami hiányzik a fenti képletből: az autó, azaz a szélvédő mérete. Ne ahhoz igazítsd, milyen látószöget akarsz, úgysem a szélvédőkeretet akarod nézegetni.(#4643) TaaT:
Ezt én is kódoltam egy darabig
ez az egy eladó 21,663-nál jár[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bul07
nagyúr
válasz Downsampling #4640 üzenetére
És mi lenne ha Mobius-t alakítanád át hogy el tud rejteni , itt egy videó hogy hogy kel kivitelezni
Bár ebben az esetben le kell mondj a GPS-ről meg a G szenzorólViszont el tudod úgy rejteni hogy ne szúrja ki senki
Félelmetes menyiséget eladhatnak Mobius-ból ha ez az egy eladó 21,663 jár
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bajvan2
tag
válasz Downsampling #4631 üzenetére
Az nem működőképes, hogy mondjuk szélvédő alsó sarkába eléd? Keresel olyan felrögzítésűt, amiből egy pillanat kikapni. Látod, hogy ellenőrzés leveszed aztán kész.
Elején próbálgattam, szerintem alsó sarkokból sokkal több minden látszik, csak nagyon belógott az ott ülőnek, így be lett kábelezve szokásosan középre föl. -
félisten
válasz Downsampling #4631 üzenetére
Ausztriáról nem is beszélve...
Hiába no, csodálatos dolog ez a személyiségijog-védelem.Ezzel kapcsolatban két dologra lennék kíváncsi:
1. Ha lenne olyan kamera, ami dedikáltan csak esemény esetén rögzít, tehát a menet közben készült hosszú felvételek nem nyerhetőek ki belőle, arra mit szólna a hatóság,
2. Ha egy mobiltelefont használok erre a célra, abba vajon belekötnek-e? Ha jön az ellenőr, egy mozdulattal eltüntethető a felvevő szoftver, és nekem úgy tűnik, már kifejezetten jó programok is vannak Androidra. Én négy évvel ezelőtt próbálkoztam a HD2-mmel, és használhatónak tűnt.
MaCS
[ Szerkesztve ]
-
Copilot64
tag
válasz Downsampling #4628 üzenetére
Szia!
Nincs benne GPS, de 178 fokos a látószög. A felvételen egy Opel Corsában van, ha megnézed, majdnem a teljes szélessége látszik a szélvédőnek. De talán lehetséges külső GPS-t hozzákötni, körbe kéne nézned ez ügyben.
Ja, és G szenzor van benne, még egy ajtó becsapásra is beindul.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4624 üzenetére
"ellenben a Dome-nak jóval nagyobb a látószöge 170 fok vs 120 fok..."
Ja az elírás Mind2nek egyforma. Mivel mind2ben ez van [link]
Én nem szeretem a nagyon nagy látószöget, jobb az arany középút. Nézd meg a Téma összefoglalóban a képeket.
Igen, a korábbi mini modellek túlmelegedhettek. Itt viszont már kiküszöbölték (legalábbis ezt írják).
Pl ott van az okos telefonom. Bent hagytam a kocsiban nyáron, nem volt kánikula de jól felmelegedett. Venném elő és fényképeznék erre kiírja hogy a magas hőmérséklet miatt a kamera nem működik, lehűlt és azóta is működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4622 üzenetére
Én a mini felé húznék, kisebb, olcsóbb (technikailag viszont azonos a 2 kamera).
De ez csak az én véleményem
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4609 üzenetére
The coupon code for MINI 0805 is GB0805, and the price will be $69.99 free shipping .
The coupon code for Dome G90-7S is GBGS90C, and the price will be $79.09 free shipping.Hát, nincs akkora akció mint gondoltam.
Give them hell Ukraine!
-
bajvan2
tag
válasz Downsampling #4609 üzenetére
Ha tekersz lefelé a táblázatban function gps yes kiírás van. Tehát elvileg van, gyakorlatilag biztosra akkor lehet menni, ha megkaptad.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4607 üzenetére
Írtam a srácnak, szerintem holnapra lesz kód.
A 0801-et nem ajánlom
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
válasz Downsampling #4604 üzenetére
Csak a 0801 lényegesen kevesebbet tud, mint a 0805 - GS90 páros. Úgy értem, nem annyival kerül kevesebbe, amennyivel rosszabb, jelen esetben megéri a drágábbat választani.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4604 üzenetére
Szerintem a 0806-ra gondolsz mini 0805
A 0801 "elég régi" darab már, és azzal még voltak konstrukciós hibák (melegedés) ha jól emlékszem.
Nem tudom, nekem néha küldött kódot az egyik gearbest-es srác, de ha gondolod kérek tőle 1et-1et a g90c-hez meg a mini 0805-höz, ha van.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4602 üzenetére
A hazai kínálatot mondjuk kb minden külföldi webshop megdúrja
Szerintem teljesen jó kamera, ha kisebb méret kell akkor érdemes megnézni a Mini0805-öt, annak megegyezik a belseje a G90C-vel.
És keress valamilyen akciós kupon kódot, úgy még olcsóbb lehet.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4600 üzenetére
A gearbest-ről jött freeshipping-el. [link]
Aszem 2héten belül itt volt.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4597 üzenetére
Dome G90C
cigam: Egy átlag felhasználó ezekhez hozzá sem szagol.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Downsampling #4542 üzenetére
Utolsó bekezdés [link] De lehet nem teljes a lista.
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest