- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
válasz
bajvan2 #3836 üzenetére
Ezen kamerák képe alapján nem fogsz gyorshajtás bírságot kapni. Ha mégis, akkor egész egyszerűen beszívattak és hülyére vettek.
Amúgy a közigazgatási bírsággal sújtandó dolgok, amit befizettetnek az üzembentartóval: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0700410.KOR&celpara=#xcelparam
Amit itt nem látsz az csak szabálysértési bírság, tehát vagy megállít a helyszínen, vagy nagyjából fújhatja. Esetleg kiküldheti, de nem jellemző, mert csak vissza kell írni, hogy fejből nem tudom melyik paragrafus szerint nem vagy köteles vallomást tenni. Persze itt kicsit bekavarhat menetleveles autó és ha behívják a fél családot tanúskodni és ilyenek, ahol már akadhatnak problémák, de összességében itt is fennáll, hogy vagy kiállsz magadért és nem lesz semmi, vagy szokás szerint lerabolnak.
Persze mindenki azt hisz amit akar. -
Moleman
addikt
válasz
bajvan2 #3836 üzenetére
Én most az M3-ason anyáztam egyet, előztem egy autót, kb 140-nel, és persze pont akkor állt a leállósávban menetiránnyal szemben (megkülönböztető jelzés nélkül, szabályos ez egyáltalán?) egy új A3-as. Ha akar, simán megszopathat jópár ezerre, pedig az átlagsebességem a teljes pályára, vagy akár arra a kilométerblokkra max 110 lehet. A kamerával tudom is igazolni, de nyilván semmi jogalapja, abban az időpillanatban valóban 130 fölött mentem (még jó hogy nem pont 150-nel, az is megesik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest