Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    válasz WaterWawe #3105 üzenetére

    Mik vannak...
    Most már ki kell próbálnom egy kakaót, manuális habosítóval... Tchibo tejhabosítóval egész jó habos kakaót lehet csinálni, ami elvileg a lehetetlen határát súrolja, mégis sikerül, kitartó keveréssel. Anélkül a finom por szétcsapja a buborékokat. Na így sincs olyan sok, de azért habos.

    Régebben voltak fent Frei cafés receptek, a marrokkói tejeskávét megcsináltam párszor onnan, a lényeg hogy ráhinted a kakaót a presszó tetejére (a crema benedvesíti de fent tartja), és magasról, 20-25 centiről öntöd rá a gőzölt tejet. Szerintem finom. Csak egy árnyalatnyit kakaós beütésű, semmi túlzás. Leopárd vagy inkább hiénamintás lesz tőle a latte teteje.

Új hozzászólás Aktív témák