Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Igazából én pont a fordítottját akarom elérni, mert a távirányítón annyira szerencsétlen helyen van a kikapcsoló gomb, hogy a play/paus gomb helyett előfordult már párszor hogy sötétben a kikapcsoló gombot nyomtam meg.
Gondolom belátod, hogy elég idegesítő dolog, ha meg akarok állítani a filmet egy kicsit, és lekapcsolod az egész gépet.
Tehát Power gomb van a távirányítón, ezt a gombot szeretném az autohotkey segítségével egy másik gombra át állítani.
Röviden ennyi.Hosszabban már kifejtettem, van a média lejátszó programom, a "kodi" ott van arra lehetőség, hogy a billentyűzetről egy tetszőlegesen kiválasztott gombra be tudok állítani körülbelül akármilyen eseményt.
Meg külön konfigurálható, hogy az adott gomb mit csináljon egy adott menüpont alatt.
Példa: Teljes képernyős videónál a csatorna váltó gombok felfelé nyomásakor, feliratot váltogat, lefelé nyomáskor pedig hangsávot vált a videón. Ezek a gombok minden egyéb más helyen pedig az eredeti funkciójukat látják el.
A gond mit korábban is írtam, azzal van, hogy a távirányítón található "power" gombot a kodi nem tudja kezelni, mert a windows rögtön egy leállítással válaszol a gomb megnyomására.
Ezért szeretném azt beállítani, hogy a távirányító "power" gombjának megnyomásakor valami karakter leütést érzékeljen a windows, aztán ezt a "kodin" belül simán be tudom konfigurálni hogy mikor mi történjen ilyenkor.Egyébként a hangerő gomb nyomkodására is a windows reagál alapból, de pár hozzászólással fentebb leírtam, hogy ezeket a funkciókat meg változtattam az autohotkey-el, ugyan ezt szeretném elérni a power gombbal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest