Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
Szerintem a 32 bites nem is fog felmenni, a 64 bites rendszerre. Vagy legalábbis nekem nem ment szerintem azzal kár próbálkozni.
Régebbi verziós autocad pl: 2012 nem jó ? Mert azok valahogyan nem annyira háklisak. Anno én is próbáltam 2014 , 2013 trialokat és 2x döntötte be a teljes rendszert mire meg tudtam oldani, hogy mukodjon.
Godlike: néztem én azért gondolkodom rajta, mert 2 db egeret már kinyírtam az állandó scrollozással
és így a 3d connexion PAN funkciójával + egér simán tudnék szép nagy térképi anyagokban oda vissza mozogni.
-
kriszpontaz
veterán
VGA?
Telepítendő Autocad verzió?
Nem véletlenül 64bitest akarsz telepíteni?
Vezérlőprogramok a legfrissebbek?
.NET keretrendszer minimum 4.0 verziója fent van? Error akkor fordulhat elő ha eltérő a Windows és a telepítendő Autocad verzió nyelve. Pl. Windows angolra akarsz Magyart rakni, a .NET install közben összeszarhatja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged