Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
hát ez elég sötét. csak azért gondolom h váltó mert 3db külön öntvény van összecsavarozva, és ez nem a motor és a középső öntvényből jön, hanem a váltó és a középső közül(keresztben van a blokk és így látható, ezért gondoltam h váltós gond lehet.
mindjárt lövök egy képet.
-
golyani
őstag
mitől folyhat 70000km után a 206-osban a váltóolaj? apám vette észre mikor garázsban ált a kocsi h 1 hét után tenyérnyi pacát hagyott, ma ahogy megnéztem a 3 öntvény(blokk,kuplung gondolom, váltó) közül a jobb oldali(szemből nézve) és a középső között olajos a helyzet.
esetleg egy tipp, hogy mennyibe kerülhet ezt megcsináltatni?
-
golyani
őstag
adott egy 206-os pözsó.
szindróma: van h egy kátyú után azt jelzi a gép h nyitva van a bal első ajtó, kinyitás-becsukásra van hogy elmúlik van hogy nem. vagy ha áll az autó, távirányítóval kinyitom, majd csuknám be van h csak egy ajtó kinyitás-bezárásra tudom újra távirányítóval becsukni, vagy nem...
Mi lehet a probléma? A-B oszlopon semmilyen kapcsoló vagy érintkező sincs, sem az ajtókon.
-
golyani
őstag
a 206osunk elérkezett a gyertya cseréhez. nahát én gondoltam először ránézeka gyári gyertyákra amik még nem voltak kiszedve. apum hozott ilyen kulcsot:T-kulcs
de hát nem nagyon adja az igazat mer a csuklónál hamarabb hajlik el a szár mint h kijöjjön a gyertya. vmi tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PayPal
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest