Hirdetés
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Azt hiszem ide illik ez a kérdés.
Szinte ingyen hozzájutottam egy 83-as 1.4-es Peugeot 205 benzines GT-hez. Ki nem nézné senki belőle a korát, nem rohad, jól néz ki, belülről is csak pár dolog érett meg cserére rajta. Műszaki még van rajta, gumik jók, motor és környéke rendezett, nem olajos. Látszik, hogy szeretve volt.
A kérdésem: Oké, tudom öreg autó, csodát nem kell várnom és F1-es vezetési élményt se, de érzem, hogy egy 80 lóerős autóban több van, mint amit most mutat. Az olajat nem eszi, a motor szépen jár, de... A végsebessége kb 100-110 km/h, de az is csak nagyon lassan. A gyorsulása az ami nagyon nem tetszik. Padlóig nyomott gázpedállal is rengeteg idő kell neki hogy elérje a kívánt sebességet. Plusz még olyat vettem észre, hogy mikor lenyomom a gázpedált akkor megindul, de egy pillanat múlva azonnal érzem, hogy vissza is esik a sebesség, de szinte azonnal újra el is kezd "húzni". Jobban nem tudom leírni, de mivel én nem értek annyira a motorikus dolgokhoz nem tudom, hogy mit kellene esetleg átnézetnem vagy kicserélnem (Az alkatrészek fillérek hozzá.) Valakinek lenne esetleg tippje? Jól érzem, hogy többet kéne neki tudnia?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Cyberpunk 2077
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest