Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mathiask

senior tag

válasz #10726912 #11398 üzenetére

"Minden rendszer érzékeny minden változásra."
    Én nem vagyok benne biztos, hogy ez így mindig igaz. Szerintem ez túl nagy általánosítás. Úgy gondolom inkább egyenként kell nézni az eseteket. Van ami felépítéséből adódóan érzékeny valamire, egy másik meg nem, mert más a konstrukciója. Pl egy ilyen Ayre előfok lehet, hogy egy normál környezetben nem érzékeny az elektromágneses zavarokra, míg mondjuk egy "faház"-as előfok igen. És ilyen szempontból Disznész DAC tápos példája is jó szerintem.

• Dißnäëß

nagyúr

válasz #10726912 #11398 üzenetére

Hát nézd, itt a hit határait súrolod nálam, mert a dugót, amiről írsz, elhiszem, meg az alkatrészek tisztaságát is (bármit is értsünk ezalatt), lehet játszani a spéci kondikkal, ellenállásokkal, akármikkel.

De ez, hogy alul tilitoli néhány spéci ilyen kis alátétekkel, a készülék meg a levegőben lóg a saját lábaival együtt, ez ilyen "nincs jobb dolgod?" kategória nálam, emberünk vagy az életét unta már meg teljesen, vagy nő nincs, vagy nem is tudom. :D ;)

Csinálja az, aki erre vevő, beszélgetünk csak.. persze :K

Nekem ez az út azon része már, amit soha nem fogok megérteni és az érdeklődésemet sem vonzza (sőt, kifejezetten nem, mert nem rendeltetésszerűen használnám a kütyüket). A Te dolgaidban még látok fantáziát, de az is számomra ilyen "meh..", nem ezzel kezdeném. Nyilván Te már máshol jársz, úgy érzed, ezért csinálod (Te sem ezekkel kezdted sztem). Majd csak a legeslegvégén, ha már beléptem a Nirvana kapuján és még bentebb kell mennem pár lépést, hogy le is ülhessek egy székre. Kb.

A vulkánok helyett biciklibelsőre tett gránit lapnak látnám értelmét még, vagy ugyanezt belufizni úgy, hogy a kúpoktól felfújt-beterhelt állapotban úgy 1-2 milliméterrel legyen csak magasabban a gránit alja, így ha egy lufi megadja magát vagy ereszt, ráül az egész szépen a kúpra, nem esik le.

Költsön inkább erre az ember, na eeez engem is piszkál. Fremernek van más gyártótól, de ugyanígy mágneseken levitáló LP-je. Én hoznám ide is a szokásost: gránit lap, enyhén süllyesztett-beleragasztott neodímium mágnesek az aljára, ugyanilyen ellenoldal csak felfele nézzen és hangyányival tágabb körben a mágnesek (így középre szorító vektor alakul ki minden irányból egy kicsit), és indulhat a lebegés. :D

Új hozzászólás Aktív témák