Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92251648

    törölt tag

    válasz Mathiask #4463 üzenetére

    Vannak bajok, az tény. Vállalhatatlan hibával én nem találkoztam, de nem is vettem meg azonnal a cuccot, vártam vele fél évet és közben a legtöbb nyűgjét ki is javították. Hogy USB összeköttetésen néha jelentkeztek lejátszási gondok, abban a Parasound ugyanúgy hibás lehet, mint a Zidoo. A P6 Windows alatt is művelt néha fura dolgokat.

    A PC nyilván rugalmasabb eszköz, mint bármi más, de az időállósága csak olyan formában igaz, ha 3-4-5 évente teszel bele egy új CPU-t, RAM-ot, esetleg alaplapot. Én is ezt csináltam 24 éven át. Nem vagyok a számítógépek ellen, hiszen képtelen lennék nélkülük dolgozni, a mindennapjaimat vezényelni, de ha valami nincs kiforrva, akkor az pont a számítógépes zenehallgatás, hiszen félévente változnak a súlypontok, irányvonalak. De ne legyünk annyira szigorúak, a CD lejátszókat is évtizedekig faragták, mire elérték a "maximális" szintet.

    A Zidoo jelenleg hétféle lejátszót gyárt, ebből csak kettőt ajánlanak minőségi zenehallgatásra. A többiben teljesen más, sokkal egyszerűbb az audio rész, tehát nyilván nem tudják ugyanazt a minőséget produkálni, mint a nagyobbik típusok.

Új hozzászólás Aktív témák