- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Feltelepítettem Win7 alá egy Audigy 2 ZS Platinumot, a Creative oldalán lévő drivert raktam fel (meg a hozzávaló dolgokat, ALchemy, Mediasource, stb.), és Winows Update által felkínáltat. Szól is szépen, ellenben nem találom a grafikus equalizert sehol nem találom. Rosszul telepítettem valamit, vagy tényleg nincs?
-
Raymond
félisten
-
Raymond
félisten
Hat nem olcso az biztos. Esetleg ha veszel egy hasznalt A2Platinumot es a kartyat eladod. A kerdes persze mennyi ilyen talalhato a piacon, megkockaztatom nem sok...
A szallitas mindenhova ingyenes ha jol tudom. Esetleg meg ha forgalmazo/nagyraktar/stb. uton meg tudod szerezni akkor talan olcsobb lenne valamivel.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
Hmm...ez valami deja vu mert nekem ugy remlik mar egyszer megbeszeltuk nem ?
Mukodni fog, csak nincs hivatalosan tamogatva. Lehet kulon is kapni, az ilyeneket (kabelek, taviranyito, gameport stb.) altalaban (csak) itt talalod:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
attilam
őstag
Nekem szerencsére ZS-s kártyám van, de bizony ha sima lenne, akkor nem tenném fel rá a ZS-s drivert. Hardveresen nem ugyanaz a két kártya, és mivel nem én írtam a drivert, ki tudja éppen mit csinál a kártya. Szóval lehet, hogy elmegy vele, de korántsem biztos hogy ez így ideális.
-
F-ECT$
titán
Ki van. Most már szól css-ben is
Azért gond még van: tök más beállítás kell a zenéhez és a játékhoz. Előbbihez a centert és a bass az égig kell nyomni a többihez képest, utóbbiban meg az a jó, ha kb egy szinten vannak. Ezeket a beállításokat el lehet valahogy menteni, vagy kézzel kell álítanom ha alkalmazást váltok?Dive ever, work never.
-
DigitXT
nagyúr
ha van ötleted
Csak annyi volt, hogy én semmi speckót nem állítottam, gyári drivert használok, és minden megy rendesen. A hangcuccom egy P580-as: összeillenek.
nem sokban különbözik a ZS a simától
Ha már itt tartunk, akkor a DTS lejátszást - mert lejátssza rendesen, pl. GYU magyar szinkronja: igaz, ott van mellette a Dolby Sourround is... - valóban csak szoftver (WinDVD5) oldja meg nálam? Mondjuk lényeg, hogy működjön, csak érdekel a kérdés. (Mod: megnézem a CPU-terhelést, és kiderül?)
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
nem is a játékokról beszélek, azokban megvan a térhangzás
És nem tudod véletlenül, hogy az NFSU2-ben hogy lehet előcsalni?
mp3-ban nincs
Én tudom. Sőt, azt is, hogy próbálkoztak 5.1 mp3-szabvánnyal, de aztán rájöttek, hogy nincs semmi értelme. Ettől függetlenül lehet, hogy lett ilyen. Ja és mindettől függetlenül nálam be van kapcsolva a CMSS, nem baj az, ha vmi szól egy kicsit hátulról is.
Ismerős érzés.
A régi szép idők... -
DigitXT
nagyúr
Surround hang, ami térhangzás
És persze ez az, ami miatt általában kussban vannak a hátsó hangszórók, mert az esemény a filmvásznon, azaz elől történik. De néha, amikor tényleg hátramegy valami, akkor tök poén, hogy megvan az 5.1, egyes játékokban is igen mókás, pl. Prince of Persia. Amúgy mekkora királyság volt még anno, amikor meglett az első térhangzást - quadro - támogató hangkarim - Live! 4.1: úgy kellett összevadásznom +2 hangfalat (végül a gép mögé pakoltam a hifit), hogy az NFS3-ban halljam, hogy igen: hátulról szirénáznak a rendőrök... -
Warlock_42
senior tag
Az OEM-es verzió csatlakozói valóban nem aranyozottak, a dobozosak viszont igen. ZS-nél is, nekem is olyan van. Pl. egy kép: Bővebben: linkWhat does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything
-
Raymond
félisten
Ha analog modon viszed ki akkor mindegy hogy a Yamaha-n van e rajta DTS dekoder vagy nincs (egyebkent van).
Kapcsold ki a kartya osszes dekodolojat (AudioHQ - Device Settings - Decoder) es aktivald az SPDIF Pass-Through-t. Utana PowerDVD-ben is allitsd be SPDIF-re a kimenetet es ha digitalisan van osszekove a ket eszkoz a Digital Output Only aktivalasa utan kell hogy legyen DTS hang is lejatszas kozben.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Beast_
tag
Én analóg módon viszem ki egy yamaha rxv-d630 -as erősítőbe, szvsz van rajta dts dekoder, de amikor powerdvd -vel dts-re váltok akkor elnémul minden, és nem érzékel az erősítő hangot.
A SW már maxon van, cut of freki is minumumon és akkor is csak éphogy szól a láda.Keep It Real !!!
-
TexT-BoY
addikt
egyedül a koax kimenetet használám semmi mást ( az aiwan is koax bemenet van és igy marha egyszerü lenne a bekötés és tuti minöség...
az audigy 2 ZS -n nincsen Koax kimenet?
a szoba egy 5m x 4mes luk a szigetelés még nem megoldott de a nyáron majd megmondom mi lett sztem egy gipszkarton lapot rakok a fal elé 10cm-el és kitömöm hangszigetelő vattával (de csak azt az oldalt ahol vannak még szobák ) ösziontén szolva ez még homályHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
ha valaki meg nem gyz arrol hog az a creative media palyer isten császár és a távirányitos is fasza meg minden akkor nem veszek Platinumot föleg hogy nem is Zs csak 2
sima 2es
ez miért nem irják oda a cigányék (creative)???
az Audigy 2 ZS Platinum Pro 37000Ftba vona de az sok naggyn sookk
egy ilyen lenne nyár végén: Creative SW Megaworks 550 ha ez jo
ha van olcsobb ami jobb akkor meg olyan
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
ilyen : Bővebben: link
hát nem tudok senkinek szerezni ugyanis ez egy 9e Ft-os vásárlási utalvánnyal és áfa minusszal elérhetőrhető ár szoval sajnos csak nekem ennyi
erröl lenne szo és egyenlöre egy Aiwa hifire dugnám rá késöbb pedig szretnék egy szettet vásrolni a Rmirisbe (valami Gigaworks ha kész lesz a szobám)
leinkább zene (kuva sokat forumozok igy kevesebbet jáccok és forum alatt meg jo ha megy a tucc-tucc) de lesz itt filmezés és mégsoksok dolog ( a nap 24orájbol 16ba biztosan menne a kari)
illetve nemtudom pontosan mit tud a kari ha megtudom akkor lehet bövül a használata )
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Trak
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Home server / házi szerver építése
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -50% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest