Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
hupsz akkor elnézést, elolvastam, de akkor ezen átsiklottam
nekem is van előlapi kivezetésem és az enyém sem jack dugós, még usb is megy hozzá és tüskékkel kapcsolódik az előlapra és utána válik szét van 2 usb kánel és 2 jack hátulra
nekem codegány házam van ahhoz adnak ilyen elosztót
a jack elosztó nálam nem okoz gondot a hangminőségbenoldy
-
Svenike
tag
Azért marhajó, hogy egy ilyen alapvető dolgot nem lehet egy hangkártyával megvalósítani.. :-/
(Nekem a házból lóg ki vmilyen sokfejű bezeték, ami tlaán ráhúzható azokra a tűkre az Audigyn csak nem tudom mi - minek felel meg. Csak a vezetékek fején van ráírva, hogy elvileg mi is az, de a kártyán nem..)
-
szaya
tag
válasz
Old Death #10 üzenetére
Hali!
Kb. erre gondoltam én is, csak:
1. Cousin333 kolléga kifejtette, hogy az előlapi kivezetése NEM jack dugós, hanem olyan amit alaplapra lehet dugni (mint az alaplapi USB csati). Sajnos ebben a cipőben járok én is, meg még ''pár'' ember.
2. Saját tapasztalat mondatta velem, az Y kábelt, mert a gyári egybeöntött jack osztó botrányos minőségű. Legalábbis nálam nagyon rossz volt, búgott sercegett stb. Ez az Y kábel kb. ugyanaz: egy jack dugó ---> 10 cm kábel ---> két jack lengőaljzat, normális minőségű anyagokból. Nem búg, nem serceg, gyakorlatilag nem hallani, hogy meg van osztva.
Üdv: szaya -
szaya
tag
Hali!
Beleolvastál a belinkelt fórumba? Csak hogy ne kelljen megkeresni: Bővebben: link és Bővebben: link. De ha tudod a választ szívesen veszem, sőt itt a fórumon még pár ember biztosan.
Old Death
senior tag
jack elosztóval még senki nem próbálkozott?
hátra bedug a kártyába, majd a előlapi panelt ill. a hangrsz-t rádug (mivel 2 kimenetet csinál 1-ből) és nem kell bűvészkedni a különböző kábelekkel
oldy
-
szaya
tag
Hali!
Itt: Bővebben: link volt szó róla. Figyelmedbe ajánlom a #420 - #422 - #428 as hozzászólást. (jól emlékeztem)
Egyébbként vágom, hogy milyen csati van az előlapi kivezetésen, nem is azt mondtam, hogy azt dugd az Y -ba. Hanem hátravezeted a fülesed kábelét és azt kell bedugni. Valóban nem a legelegánsabb megoldás de:
1. működik
2. amúgy sem látszik
3. nincs más megoldás
Ja a mikrofonhoz neked nem kell Y tehát csak egy Y a kari front kimenetébe.
cousin333
addikt
Végre valaki erre járt
.
Köszönöm a választ. Az Audigy drive-hoz tartozó 20 pint én is megtaláltam.
Az általad javasolt megoldás kétségkívül működik, de nem túl elegáns, ezen felül az előlapi bemenet audió csatlakozója a nem jack dugó, mint az előző házamnál, hanem a FireWire porttal illetve USB-vel megegyező felépítésű 7 pines csatlakozó.
Az alaplapon van ilyen kimenet (most jumperek vannak rajta), de ugyebár szívesebben hallgatnám az Audigy-t, mint az alaplapi Realtec-et, ha már egyszer van...
Nem tudnál linket adni az említett topikról? -
szaya
tag
Hali!
Audigy (ill. Creative) hangkariknál, ez az előlapi kivezetés dolog úgy tudom nem működik, mert a Creative nak van erre saját megoldása (platinum széria) ami szalagkábellel csatlakozik a kártyához. Nekem legalábbis nem sikerült megtalálni még, pedig volt erről egy topik is. Én úgy oldottam meg, hogy a hátsó csatit (front + mic) megosztottam két Y kábellel. Nekem működik.
-
Svenike
tag
Senki nem tud, problémámban segíteni? -
Svenike
tag
Szép napot!
Egy másnak talán egyszerű -számomra azonban igen fontos problémával állok szemben:
Audigy1es hangkártyám van, s egy CoolerMaster házam. Namármost szeretném emgoldani, hogy működjön az előlapi fülhallgató s mikrofon, úgy hogy ne kelljen a kártyából hátul mindig kihúzkodni az 5.1es hangfalrendszert. Hanem, ha épp fülhallgatót, s mikrofont szeretnék használni, azokat előre bedugva, arra váltson a gép..
Remélem, érthetően sikerült leírnom, kérlek, segítsetek nekem, nagyon fontos lenne.
Köszönet érte, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest