- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaya
tag
válasz
Old Death #10 üzenetére
Hali!
Kb. erre gondoltam én is, csak:
1. Cousin333 kolléga kifejtette, hogy az előlapi kivezetése NEM jack dugós, hanem olyan amit alaplapra lehet dugni (mint az alaplapi USB csati). Sajnos ebben a cipőben járok én is, meg még ''pár'' ember.
2. Saját tapasztalat mondatta velem, az Y kábelt, mert a gyári egybeöntött jack osztó botrányos minőségű. Legalábbis nálam nagyon rossz volt, búgott sercegett stb. Ez az Y kábel kb. ugyanaz: egy jack dugó ---> 10 cm kábel ---> két jack lengőaljzat, normális minőségű anyagokból. Nem búg, nem serceg, gyakorlatilag nem hallani, hogy meg van osztva.
Üdv: szaya
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest