Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Mint írtam, az egy speciális eset, NEM ismerek minden mlm ''üzletet''. Tiszta sor, hogy aki felül van, többet keres, mint aki lentebb. De EZ MINDEN üzlettel így van! Vagy Te szerinted a MOL vezérigazgatója kevesebbet keres, mint egy kutas?
Külömben, elvileg ezek az edények titira mások, mint amit a boltba kapsz! Ezt elhiheted!
Azt nem mondtam, hogy nem vásárlok semmit, hanem hogy NEM KÖTELEZŐ! Már, amiben én vagyok, én nem házalok, és nem edényekkel üzletelek, hanem mindennapi termékekkel. Ha nálunk lenne 2000 forintos fogkrém, azt venném. Legalábbis, ha jól sejtem, Te az Amway-os fogkrémről beszélsz, amit régebben én is vásároltam, és használtam!
Ezen kívül, engem nem zavar, hogy a nagyon felettem lévő keres rajta, mert személyessen ismerem, és igenis normális ember, és a keresete jelentős részét visszaforgatja az ''üzletbe'', tehát pl. segít minket, igaz, nem közvettlenül anyagiakkal, hanem egyébb úton! Valószinü, hogy NEM csak rövid távon gondolkodik ezek szerint, mert akkor egy fityinget nem költene az üzleti oldalra!
-
Allien
veterán
Hát, annyira nem publikus, mert nem rólam szól a topic, de annyit, hogy egy svéd kozmetikai cég ''szépségtanácsadója'' vagyok.
Persze, alig tudok valamit a témáról (kozmetika, smink), de képzem magamat (vannak ingyenes tanfolyamok), illetve, van jópár olyan dolog, amit én magam is tudok, és használok is a napi életben.
(igaz, azért volt ingyenes a belépésem, mert éppen akció volt ilyen területen is, de ezt megismétlik néha)
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Aki gondolkodik, az TUDJA, hogy az ÖSSZES (!) MLM hogyan épül fel! Azt is látja a relative normális ember, hogy az egész világ piramisjáték! Vazze, ha belépsz egy céghez TE leszel az uccsó ember, valszeg, de legalábbis, NEM elnök vezérnek vesznek fel, szinte 100%, ugye??? Minden cég piramis rendszerü, ez alól csak a multik, és az állami cégek kivételek, mert ott ugye a piramis csúcsán többen is vannak.
Én is jelenleg egy MLM-ben ''dolgozok'', és ez pl. relative normális. Eddig vagy 4-5 hasonló (tehát MLM-nek mondott) rendszert láttam kívülről, kettőben voltam eddig, az egyikből rég kiléptem. Aki csak előadásokra, vagy ilyen, mint az első HSZ-ben, meghívásra ment el, annak sajnos tényleg megtéveszthetik a fejét. Karib aránylag jól látja. Az egész lényege, hogy a vásárlók rájöjjenek, hogy egy átlagos boltban minden van, csak normális kiszolgálás nincsen! Menjél be egy kozmetikai boltba, vegyél valamit, aztán vidd vissza azzal, hogy mégsem jó!
KIRÖHÖGNEK! Nem is beszélve arról, hogy még a termékekről sem tudnak szinte semmit (a pénztár elött meg álhatsz fél órát). Viszont, egy MLM-s (a normálisabb féléből) KORREKTEN tud a termékeiről beszélni, NEM akar mindenáron ''beszervezni''. Csak 2 pl. kozmetikai vonalon. AVON, és Oriflame. Ők pl NEM egymás ellen kűzdenek, hanem azok az elvetemült vásálók ellen, akik bemennek a plázába, mert kitudja éppen miért. Tőlem, és a hasonló ''kollégáimtól'' messze áll, hogy hűlyitsem a rokonaimat, ismerőseimet, és nem is igérek senkinek sem gazdag jövőt.
Az Amway egy külön téma, a mostanit nem ismerem, régebben voltam benne, de sajna, nem látták a szponzoraim (hasonló hülyék voltak, mint azok, akik az első hsz-ben szerveződtek, a termékek halmaza pedig jó volt, nem csak edény volt!), hogy NEM (csak) a hálózat épités a lényeg, önmagában az halott ügy, mivel, havonta teljesíteni (dolgozni, eladni) kell, ezért hiába van 100 tagom, ha olyan ostobák, hogy MAGUK részére sem vesznek semmit az üzletből, pedig erről szól nagyrészt az egész.
Ami pedig azt illeti, én ingyen léptem be (a jelenlegi MLM-be), egy petákomba sem került, NEM kötelező SEMMI, tehát vásárolnom sem kell egy terméket sem, van hitelem, tehát azonnal sem kell kifizettnem az elhozott árut, hanem ráérek 21 napon belül, és eddig egy embert sem léptettem be az üzletbe, de eladni eladok a RENDSZERES vásárlóimnak akiket igyekszem maradéktalanul kiszolgálni (illetve saját részre vásárolok),. MERT ERRŐL SZÓL! Az első az ügyfél! És tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Külömben, elvileg ezek az edények titira mások, mint amit a boltba kapsz! Ezt elhiheted!

Aki gondolkodik, az TUDJA, hogy az ÖSSZES (!) MLM hogyan épül fel! Azt is látja a relative normális ember, hogy az egész világ piramisjáték! Vazze, ha belépsz egy céghez TE leszel az uccsó ember, valszeg, de legalábbis, NEM elnök vezérnek vesznek fel, szinte 100%, ugye??? Minden cég piramis rendszerü, ez alól csak a multik, és az állami cégek kivételek, mert ott ugye a piramis csúcsán többen is vannak.