Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

:C Aki gondolkodik, az TUDJA, hogy az ÖSSZES (!) MLM hogyan épül fel! Azt is látja a relative normális ember, hogy az egész világ piramisjáték! Vazze, ha belépsz egy céghez TE leszel az uccsó ember, valszeg, de legalábbis, NEM elnök vezérnek vesznek fel, szinte 100%, ugye??? Minden cég piramis rendszerü, ez alól csak a multik, és az állami cégek kivételek, mert ott ugye a piramis csúcsán többen is vannak.:)) Én is jelenleg egy MLM-ben ''dolgozok'', és ez pl. relative normális. Eddig vagy 4-5 hasonló (tehát MLM-nek mondott) rendszert láttam kívülről, kettőben voltam eddig, az egyikből rég kiléptem. Aki csak előadásokra, vagy ilyen, mint az első HSZ-ben, meghívásra ment el, annak sajnos tényleg megtéveszthetik a fejét. Karib aránylag jól látja. Az egész lényege, hogy a vásárlók rájöjjenek, hogy egy átlagos boltban minden van, csak normális kiszolgálás nincsen! Menjél be egy kozmetikai boltba, vegyél valamit, aztán vidd vissza azzal, hogy mégsem jó!:DDD KIRÖHÖGNEK! Nem is beszélve arról, hogy még a termékekről sem tudnak szinte semmit (a pénztár elött meg álhatsz fél órát). Viszont, egy MLM-s (a normálisabb féléből) KORREKTEN tud a termékeiről beszélni, NEM akar mindenáron ''beszervezni''. Csak 2 pl. kozmetikai vonalon. AVON, és Oriflame. Ők pl NEM egymás ellen kűzdenek, hanem azok az elvetemült vásálók ellen, akik bemennek a plázába, mert kitudja éppen miért. Tőlem, és a hasonló ''kollégáimtól'' messze áll, hogy hűlyitsem a rokonaimat, ismerőseimet, és nem is igérek senkinek sem gazdag jövőt.
    Az Amway egy külön téma, a mostanit nem ismerem, régebben voltam benne, de sajna, nem látták a szponzoraim (hasonló hülyék voltak, mint azok, akik az első hsz-ben szerveződtek, a termékek halmaza pedig jó volt, nem csak edény volt!), hogy NEM (csak) a hálózat épités a lényeg, önmagában az halott ügy, mivel, havonta teljesíteni (dolgozni, eladni) kell, ezért hiába van 100 tagom, ha olyan ostobák, hogy MAGUK részére sem vesznek semmit az üzletből, pedig erről szól nagyrészt az egész.
    Ami pedig azt illeti, én ingyen léptem be (a jelenlegi MLM-be), egy petákomba sem került, NEM kötelező SEMMI, tehát vásárolnom sem kell egy terméket sem, van hitelem, tehát azonnal sem kell kifizettnem az elhozott árut, hanem ráérek 21 napon belül, és eddig egy embert sem léptettem be az üzletbe, de eladni eladok a RENDSZERES vásárlóimnak akiket igyekszem maradéktalanul kiszolgálni (illetve saját részre vásárolok),. MERT ERRŐL SZÓL! Az első az ügyfél! És tényleg!:DDD

Új hozzászólás Aktív témák