Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Húha, hálás köszönet a tesztért!
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.Fel van adva a lecke, hogy két magos Atom -ot válasszak ha meglesz a pénz, vagy egy régebbi mATX Gigabyte lapot[link] és egy Intel Celeron Dual Core procit[link]. Ez így magában annyi kb. mint a kétmagos Atom lap jelenleg, de hogy HTPC feladatokat is ellásson kell egy VGA is, HD3450 félmagas [link] 9k ami már DXVA képes és van DVI is. Lehet ennyit megérne rá áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majdnem tökéletes tehát a szerkezet HTPC -nek (ha a DVI kimenet nem szempont), az mondjuk szúrja a szemem hogy az m1HD nem megy 25 fps -el. Ötletem sincs milyen beállítások mellett kódolhatták, bár lehet hogy a magas bitsűrűség (~12Mbit) betesz neki (deinterlace -t nem tudom állítottál-e be CoreAVC -ben), ugyanez tűnik ki számomra a linkelt blogban lévő videókból (Blu-ray és HD-DVD anyagoknál, nem tudom hogy decrypt is volt-e ezen videók esetében). Tény hogy amikor már hivatalosan lesz DVB-T sugárzás, a bitsűrűség csak 6-8 Mbit körül alakul majd a HD adásoknál, lehet akkor ezzel sem lesz probléma.