Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkByte
üzenetére
"pendrive -ra amúgy sem nagyon töltenék le, ugyancsak nagyon gyorsan kinyírja valószínűleg a pendrive -ot."
Én se töltök pendrivera, nem is voltak ilyen terveim természetesen és mégtermészetesebben nem is lesznek. Nekem microdriveon (ami szintén nem flash) csak az opsys és a utorrent van. Külső hdd-re töltök le.
"rádugsz egy hordozható vinyót a gépre, és megcsinálod a torrent progit hogy figyeljen egy fix mappát ami történetesen a külső vinyón van, és ha ott mondjuk van letöltendő torrent feladat akkor elkezdi leszedni."
Hasonlóképp. Kezdetektől fogva így működik.
"A legtöbb torrent progi egyébként is észreveszi ha egy adott mappában már el lett kezdve a letöltés így amikor újra hozzáadják a torrent fájlt újrahasheli a befejezetlen fájlokat és folytatja a letöltést."
Ez nem igaz. Ha a utorrent resume.dat fájlát betöltöm ramba ahonnan utorrent dolgozik, akkor minden változást (pl hogy milyen torrentet töltöttem be és futtatok) a ramba ment. Ha áramszünet vagy fagyás vagy egyéb hiba van ami miatt nem kerül visszaírásra a lemezre ahonnan legkésőbb betölti, akkor ugrott minden változás. Újrahashalni meg csak azt tudja, ami a vinyón lévő resume.dat tartalmaz. Amilyen torrenteket azóta betöltöttem ő nem tudja, kitalálni nem képes.
Pont emiatt relatív gyakran írogatja ezt a fájlt, ha hiba van akkor ne vesszen el különösebb infó.Nah mindegy....ettől függetlenül szívesen kipróbálnám ezt a csatlakozóba dugható pendriveot...ha bírná 5 évet már jó lenne

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest