- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Marv
csendes tag
Helló!
Úgy látom, ill. olvasom, hogy itt kemény nvida mag van, úgyhogy kicsit félek is ATI-is ként beleszólni..:(
Szerény személyemnek, ATI Radeon 32M SDR kártya van, BBA-s. Jó régi vas, már legalább 1,5 éves. Abit lapban van, semmi gond nem volt vele. Mindössze egy szösszenet bántja szemem, mégpedig amikor TV-n nézek valamit, teljes képernyőnél is a képernyő alján és tetején fekete sáv van. Mint 16:9-nél, de vékonyabb, úgy 3-4cm. A szoftveres topicban próbáltam rá keresni megoldást de sajna semmi. Ill. egy overscan-es elég bonyi megoldás ami nem jött be. Állítólag létezik egy segédprogi amivel ez megszüntethető, de sajnos segítségül mindenhol csak ennyit kaptam, hogy ''...valahol van egy progi ami megszünteti...'' Esetleg a kis progi nevét ha meg tudná adni valaki, vagy hogy merre találok ilyet, nagy segítség lenne.
Tudom OFF a dolog, ezért bocsánat :O !
A másik, szvsz nekem, nálam az én gépemen, az ATI jött be. Volt nálam GeForce4 is és azzal sajnos fagyott, főleg a régi játékok. Lehet hogy az Abit lapot nem szerette. Mindazon által, átrakva egy másik gépbe simán ment. Megaállapítást nyert, hogy vacak a vasam.
Valójában mégis mi határozza meg az ítélet minőségét egy kértyáról? Miből vittek vissza többet a kis- vagy nagy kerekbe? Mennyi játék indul el rajtuk? 3D benchmark? Lehet egyáltalán 1 olyan dolgot mondani ami meghatározza egy kártya hova tartozását?
Köszi
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1 humoros
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Építő/felújító topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest