Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Marv
csendes tag
Helló!
Úgy látom, ill. olvasom, hogy itt kemény nvida mag van, úgyhogy kicsit félek is ATI-is ként beleszólni..:(
Szerény személyemnek, ATI Radeon 32M SDR kártya van, BBA-s. Jó régi vas, már legalább 1,5 éves. Abit lapban van, semmi gond nem volt vele. Mindössze egy szösszenet bántja szemem, mégpedig amikor TV-n nézek valamit, teljes képernyőnél is a képernyő alján és tetején fekete sáv van. Mint 16:9-nél, de vékonyabb, úgy 3-4cm. A szoftveres topicban próbáltam rá keresni megoldást de sajna semmi. Ill. egy overscan-es elég bonyi megoldás ami nem jött be. Állítólag létezik egy segédprogi amivel ez megszüntethető, de sajnos segítségül mindenhol csak ennyit kaptam, hogy ''...valahol van egy progi ami megszünteti...'' Esetleg a kis progi nevét ha meg tudná adni valaki, vagy hogy merre találok ilyet, nagy segítség lenne.
Tudom OFF a dolog, ezért bocsánat :O !
A másik, szvsz nekem, nálam az én gépemen, az ATI jött be. Volt nálam GeForce4 is és azzal sajnos fagyott, főleg a régi játékok. Lehet hogy az Abit lapot nem szerette. Mindazon által, átrakva egy másik gépbe simán ment. Megaállapítást nyert, hogy vacak a vasam.
Valójában mégis mi határozza meg az ítélet minőségét egy kértyáról? Miből vittek vissza többet a kis- vagy nagy kerekbe? Mennyi játék indul el rajtuk? 3D benchmark? Lehet egyáltalán 1 olyan dolgot mondani ami meghatározza egy kártya hova tartozását?
Köszi
Aktív témák
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Fujitsu 27" 2K P27-8 TE PRO monitor
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest