Hirdetés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

HI MINDENKI!

Kár hogy ennek a témának nem 3dlabs vs ati vs sis vs matrox nvidia lett a neve :(
    Pár hónappal ezelőtt még mindenki dörzsölte a markát hogy hú mennyi minden lesz majd itten és milyen jó lesz, erre mi lett?! Van egy rakás mindenféle igéret meg soha nem látott vidikártya és megint ott tartunk hogy reálban mindenhol 2-3-féle cucc van.

Pillanatnyilag a GF4Ti4200 a nyerő, ez a legjobb (legstabilabb is) ami még ''megfizethető'' és itt az olcsó de ''jó'' Radeon8500-9000. Azért írtam idézőjelbe a jó-t mert gyakorló 8500 tulajdonos vagyok és bevallom több volt a fejfájás vele mint a jó öreg GF2MX-el...

Szerintem az ATI vs NVidia ott dől el az NVidia oldalára amikor elkezdjük vizsgálni a kártyagyártókat Nvidia: ABIT, Inno3D, MSI, ASUS, Leadtech stb. mind-mind nagy nevek (vagy legalább nevek) ezzel szemben ATI oldalon: Gigabyte, Club3D még neves cucc de Powermagic, Powercolor, Sapphire, OEM az utóbbi 4 már nem valami nagy márka, mégis ebből vesznek talán a legtöbbet (nekem Powermagic van) és itt kezdődik a baj... Nem indul el, hibás, lefagy stb. Sajnos megint az b@szik rá aki spórolni akar és nonamet vesz. Belátom hogy BBA Ati cuccot kell venni de akkor már elérem a GF4Ti4200árát és hát... már nem biztos hogy ATI-t akarok...

Aktív témák