- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
HI MINDENKI!
Kár hogy ennek a témának nem 3dlabs vs ati vs sis vs matrox nvidia lett a neve :(
Pár hónappal ezelőtt még mindenki dörzsölte a markát hogy hú mennyi minden lesz majd itten és milyen jó lesz, erre mi lett?! Van egy rakás mindenféle igéret meg soha nem látott vidikártya és megint ott tartunk hogy reálban mindenhol 2-3-féle cucc van.
Pillanatnyilag a GF4Ti4200 a nyerő, ez a legjobb (legstabilabb is) ami még ''megfizethető'' és itt az olcsó de ''jó'' Radeon8500-9000. Azért írtam idézőjelbe a jó-t mert gyakorló 8500 tulajdonos vagyok és bevallom több volt a fejfájás vele mint a jó öreg GF2MX-el...
Szerintem az ATI vs NVidia ott dől el az NVidia oldalára amikor elkezdjük vizsgálni a kártyagyártókat Nvidia: ABIT, Inno3D, MSI, ASUS, Leadtech stb. mind-mind nagy nevek (vagy legalább nevek) ezzel szemben ATI oldalon: Gigabyte, Club3D még neves cucc de Powermagic, Powercolor, Sapphire, OEM az utóbbi 4 már nem valami nagy márka, mégis ebből vesznek talán a legtöbbet (nekem Powermagic van) és itt kezdődik a baj... Nem indul el, hibás, lefagy stb. Sajnos megint az b@szik rá aki spórolni akar és nonamet vesz. Belátom hogy BBA Ati cuccot kell venni de akkor már elérem a GF4Ti4200árát és hát... már nem biztos hogy ATI-t akarok...
Aktív témák
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest