- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Steam Deck
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
HI MINDENKI!
Kár hogy ennek a témának nem 3dlabs vs ati vs sis vs matrox nvidia lett a neve :(
Pár hónappal ezelőtt még mindenki dörzsölte a markát hogy hú mennyi minden lesz majd itten és milyen jó lesz, erre mi lett?! Van egy rakás mindenféle igéret meg soha nem látott vidikártya és megint ott tartunk hogy reálban mindenhol 2-3-féle cucc van.
Pillanatnyilag a GF4Ti4200 a nyerő, ez a legjobb (legstabilabb is) ami még ''megfizethető'' és itt az olcsó de ''jó'' Radeon8500-9000. Azért írtam idézőjelbe a jó-t mert gyakorló 8500 tulajdonos vagyok és bevallom több volt a fejfájás vele mint a jó öreg GF2MX-el...
Szerintem az ATI vs NVidia ott dől el az NVidia oldalára amikor elkezdjük vizsgálni a kártyagyártókat Nvidia: ABIT, Inno3D, MSI, ASUS, Leadtech stb. mind-mind nagy nevek (vagy legalább nevek) ezzel szemben ATI oldalon: Gigabyte, Club3D még neves cucc de Powermagic, Powercolor, Sapphire, OEM az utóbbi 4 már nem valami nagy márka, mégis ebből vesznek talán a legtöbbet (nekem Powermagic van) és itt kezdődik a baj... Nem indul el, hibás, lefagy stb. Sajnos megint az b@szik rá aki spórolni akar és nonamet vesz. Belátom hogy BBA Ati cuccot kell venni de akkor már elérem a GF4Ti4200árát és hát... már nem biztos hogy ATI-t akarok...
Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest