Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
én privatizáltam egy UPS-t
sokáig volt a szemem sarkában, ésmég kikunyiztam egy zselés akksit az eredeti helyett. osztmost azzal használom. amikor vihar van, szinte mindig jelez, ha vmi fesz ingadozás van.
megéri beszerválni egy ilyet. szvsz olcsóbb, ha magad alkotod össze. (akksi + UPS) -
- = Zk = -
félisten
a csattanó a végén
mérnem megy át a srác, és mindkettőjüket rendbeteszi?
nagyon nemkell magyarázkodnia egyikneksem. örökre hallgatni fognakapropó most értem haza egykis homokzsákolásról. a dunának épp kedvevan kilépni a medréből, és a cégemnél ez aTMK kötelező. ha nemmész, akár ki is rughatnak
-
nixx-21
őstag
te JÓÉG ezen mekkoraát röhögtem te jézusatyavilág!
"...[-* triAz^ *-] üzenete:
Nem, én az Ádám apukája vagyok!de azért mehetünk!
maki-kaki üzenete:
uhh...
maki-kaki üzenete:
Elézést Uram, akkor megmondaná az Ádámnak hogy át kén jönnie tanulni ZHra?..."h kivágja magát áhh kikészültem
szerk: "...<yeti> mindenki magabol indul ki te buzi..."
-
Bluegene
addikt
ha csak 2000Ft a váltás azonnal cserélj
akkor nagyon megéri, kábé 25-30% kal lesz gyorsabb a géped a némileg magasabb órajel és a több cache miatt, nem sok, de valami, tunningba se lesz sokkal több, 3,1ghz helyett 3,5-3,6, 400-500mhz többlet stabilan
viszont a fogyasztása/hőtermelése a procinak kábé feleződik
, ha a kezedet odatartod a 65nanós proci meleg levegőt fúj rá, a 45nm-es hideg-langyit
-
törölt tag
Nekem még az testszett, amikor Űrdongó el kezdett bőgni, ömlött a víz...
Meg szintén Űrdongó, amikor a sivatagban, a templomnál helyrerakta (kihajította) a két autobotot, akik verekedtek.
Viharos estére zene:
Armin Van Buuren - A State Of Trance 410 [link]Zk: Egy UPS jó ha van, ha elmegy az áram, akkor legalább szabályosan ki tudod kapcsolni a gépet, ha hosszabb időre menne el az áram. Ha meg csak 1-2 percre, akkor ki se kell kapcsolni a gépet, elmenne addig UPS-sel. Meg az UPS-ekben szokott lenni túlfeszvédelem, így véd.
FefeeX: Köszi!
-
FefeeX
veterán
Kizárt, sztem októberben lesz kb...
Optimus Prime és Bumblebee RULLZ...
Tuning Optimus meg főleg.
Kár hogy Bumblebee-t most lefordították - dobpergés - ŰRDONGÓ-ra
Az első részben még az eredeti nevével ment emlékeim szerint... Pedig Optimus magyar hangja sztem faja, meg a többi sem annyira gáz, de sajna a Rozsomák-->Farkas, meg az ilyen Űrdongók kikészítenek...
westcoastog: nesze rap - kár hogy nem tudod értékelni a más zenéket... Nekem a rokkerekkel sem az a bajom hogy minden zene szar amit hallgatnak, hanem hogy gyöpösödöttek, és a többi zene "az szar"
-
FefeeX
veterán
olyat sosem használtam, próbáld ki az utorrent 1.9et...
-
FefeeX
veterán
Minden esetre pozitív, hogy a Dark Knight második órája végén már az órámat bámultam, ennél eszembe sem jutott, vajon mennyi lehet az idő. A kérdés már csak az lesz, hogy a kicsit eltúlzott poénkodás, meg a nagyon eltúlzott romantikus szál kinek mennyire fog bejönni
(Még mindig imádom, holnap már jöhetne 1080p-ben...
-
- = Zk = -
félisten
igyvan. csak korlátozva lettem
megszünt a VV, megszünt a betekinthetőségem
szerk: NINCS TRÉONLÁNY!! T-HOME VAN!!Earl: tudom holvan
lakik ott volt oszt társam, kolegám ismerőse. meg jártam még régebben arra. volt ott dolgom egykét emberkével
(#8156) americanidiot: Letöltééés?
azmiaz?
mi ilyen szavakat nem használunk, nemismerünkFUTÁR... azt használjuk és ismerjük
-
törölt tag
Okés, megcsinálom, csak kifagy a Photoshop 8 Vistan, mikor radírozni szeretnék, kell egy újabb.
Öcsém, 4 megás a netem.
Köszi, jól ment az érettségi.
Irodalom: Jókai Mór - Az arany ember - egész jól ment
Nyelvtan: Nyelviszintek - Morfémák - egész jól ment
Töri: Az Aranybulla - közepesen ment
Infó: Vírusok - all-in-one tudtam, remekül ment
Angolból az emelt már megvan, valószínűleg jó eredménnyel.A menü grafikáját meg tudom csinálni (háttér és gombok), de a szerkezetét már sajnos nem. Tutorialok vannak a neten, érdemes megkeresned.
-
- = Zk = -
félisten
jujde rühellem az ilyet
eleget estem kiskoromban, hogy megutáljam a fájdalom ezen oldalát.....!
nah az ilyen bringásokról megmegvan a véleményem....!(#8118) EarL 007:
milenne ha lelopnád a PH logóját? egy az egyben....(#8122) westcoastog: sztem meg pont hogy jó. elvégre az a gém full neve
-
törölt tag
Design ötleteket javasolnék, apróságok:
Az egyszerű szürke gombok helyett egy Vistas, üvegszerű gombokat (ezüstös vagy barnás színben, apróság, de feldobja), az oldal háttere átmenet helyett lehetne sima ezüst, vagy PH! barna (ehhez igazodnának a gombok). Esetleg egy "tuningosabb" fejléc az oldalnak.Konkrét ötletekkel, mintákkal este, vagy holnap szolgálnék.
Ezek letisztult, átgondolt, elegáns hatásúvá teszik az oldalt, szerintem.szerk: Nem szándékom okoskodni, beleszólni a munkákba, csak néhány ötlet részemről.
szerk 2: Ami még tetszetős lenne, az egy nem talpas betűtípus, pl a Segoe UI, Calibri vagy Neo Sans Intel. Utóbbi a kedvencem.
-
westcoastog
veterán
tessék a képek magukért beszélnek:
kocsi: Pontiac gto
Okutama drift circuit b, 5 körjah és ha most így elsőre gond hogy nem privátba küldtem a cumót akkor bocs
Khm, bajnokságokat nem rendeznénk?
ezt is majd későb meglehetne hirdetni a grid topikban...
az elsőt itt adom fel a többi eredményemet már emailben küldöm
-
nixx-21
őstag
-
FefeeX
veterán
Sok az a 12 óra, de mostanság nekem is van annyi a meló+otthon együttesével. Meló mellett amúgy is csökkenni fog a szabadidőd, meg kevsbé jársz majd el... De ha vannak jó haverok, elvileg velük ezt később is tudod majd intézni, hogy nehogy betokosodj...
(Azért az LCD jóvoltából nehezebb már szifont szerezni a szemed elé
)
-
FefeeX
veterán
Jahh, az infó is jó. Van is olyan volt osztálytársam, aki bődületes összegeket keresett már a suli alatt programozással. Csak hát ott ugye egyrészt virtuális ember leszel, ami szvsz a csajoknak abszolúte nem jön be, elcsökevényesedik az izlésed stb
(én is műszinfót tervezek másoddiplomának - de figyelni kell ezekre a dolgokra, hogy ne az átlag szódásszifonszemüveges ITbetyár NOLIFE legyél
)
-
törölt tag
Elvileg ha jó paraméterekkel kódolt a film és fent van a Media Player Classic Home Cinema, akkor megy a DXVA, így a VGA dekódolja a filmet, sajnos nem minden film ilyen. Más esetekre Media Player Classic Home Cinema + CoreAVC Pro kodek (virágboltokban kapható) MPCHC-ben betallózva a Külső szűrőknél. Igaz, a CoreAVC Pro kodek a procit dolgoztatja a HD filmek lejátszásával, de azt nagyon hatékonyan teszi, mert többszálon is képes dolgozni, hatékonyan. A más, ffmpegre épülőő lejátszók úgy tudom, csak 1 szélat használnak, de azt nem olyan hatékonyan, mint a CoreAVC Pro. CoreAVC Pro-val még az egymagos Celeron 400 (Conroe-L) és Sempron procikkal is le lehet játszani a 720p-s filmeket, 1080-s filmekkel nem tudom hogyan boldogulnak.
Zk: Nálam 3,66 GHz (11x333) alapfeszen, pikk-pakk megvan.
Más: Intel egyszerűsíti a procik elnevezését. [link] Ez mind szép és jó, de nem sokat ér, ha:
"Röviden tehát a Core i3 lesz a "legalja", a Core i5 a "középosztály", a Core i7 pedig a csúcs. Megmaradnak emellett a Celeronok (olcsó gépekhez), Pentiumok (alap gépekhez) és Atomok (mobil eszközökhöz) is, de természetesen a kínálat krémjei továbbra is a Core-ok."
A leglogikusabb elnevezési stratégia az lenne, ha minden egyes szériát Core i# névvel látnának el, bár a buktató az, hogy nem minden proci Core architektúrájú (Atom).
Én úgy gondolom, hogy ez valamennyire logikus lenne:
Az Atom maradna.
Core i1 lenne a Celeron.
Core i2 lenne a Pentium.
Core i3-i5-i7 meg maradna ugyanúgy. -
FefeeX
veterán
sajnos nem tudom nálad mi lett belőle, mert nálam ez lett belőle
-
törölt tag
Hát, ha szóbelivel végzek, akkor lehet, hogy lesz még, csak nem tudom, hogy miről.
#7858, Solten: Dolgozik az AMD rendesen, de ez már sok, a kb 100$-os kategóriában ott van a 4830, 4730, 4770, 4790, 4850, ez már túlzás.
#7870, Zk: Mégis sikerül kijutni hajóra dolgozni? Milyen munkakörben?
#7871, Tomate: Tomb Réderé Phenom 2 X3-at akar? Nem lesz jó üzletember, előre látom.
#7689, FefeeX: A Love Parade zenéit régen szerettem, talán meg is van 1-2 album belőle, jó pár évvel ezelőttről.
-
nixx-21
őstag
ha valahonnan tudsz szerezni akkor szolj én is kérek!
mondjuk ahhoz kell egy normális pot is
Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest