Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #20699 üzenetére
igen, mert ettől az itókától aztán lehet álmodni olyat, hogy még Krúdy is csak vakarja a tarkóját a belső borítón
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20698 üzenetére
Most nézem, háttérbe befigyel a Krúdy féle álmoskönyv
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #20697 üzenetére
...megható szavak....
a legjobb fagyott kutyaláb szintű hidegen inni...akkor jó krémes. hmm. elképesztően finom....
igaz, akkor már a Royal, és a Kacsinka is iható lesz[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #20696 üzenetére
Zk, ami kapásból eszembe jutott a bejegyzésed elolvasása után:
A jó becherovkának nincsen párja, nincs párja[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #20695 üzenetére
késő
[link]mod: persze hogy tilos!..én iszom pohárkából, tessék neked is abból inni. nem kötelező velem inni..el csócsálom én egymagam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #20693 üzenetére
Ha már írsz róla, akkor legyen 3DMark, meg grafikonok, meg minden.
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #20690 üzenetére
Nem kell ide pohár, csak bendő, az meg van.
Miért talán tilos?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #20692 üzenetére
bence, ilyen akármilyen löttyöt nem iszok ám, sry....
így is beteg a belem, hátmég azoktól a hasított levektőllehet írok erről a 3 üvegről logoutot, mint nokia. pff..
Earl: nem gondolod, hogy üvegből iszol?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #20686 üzenetére
te büdös alkoholista
bár ha smtoe lőttem 3 üveg malibu állna mint kedvenc pia nem bontanám fel (Esetleg majd honlap )
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Ha má' három van, akkor egy jöhet ide is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #20687 üzenetére
" látszik hogy imádod "
csak tudnám, hogy honnan és mikortól szeretem., ezen agyaltam ma a boltban, mikor vettem
de hagytam még ott egyet, valszeg elhozom a jövőhéten az is....
jó, ha van. hátha spontán buli van idehaza. mai világba bármi meg történhetVaroz: épp ez a baj, hogy nem bírja ....
de majd a doki megszerel, remélhetőleg
bár a reflux nem egy egyszerű gémpck:danke Sör!
earl: poharad van?
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Akkor szakaggy meg
-
Varoz
addikt
Szép jó reggelt!
A fene a beledet.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #20683 üzenetére
ezért mondom hogy valami kis 45 vattos x2, a 3850-em valami passzív hűtéssel, azt jóvóna csak mindig azon dilemmázom hogy két gépet hogy a csába használjak, egy pár kérdés emgfogalmazódott bennem
(#20684) Varoz
szerintem a gyerek apjaék se bíznak benne, egyszer régebben annya aszondta haveromnak hogy tomi még csak most kezd érteni a gépekhez, hát kösz bazdmeg, ezt honnan szűröd le te nagyonokos?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #20681 üzenetére
Van még egy történetem amúgy.
Ez most másik haver volt. Azt mondja kéne neki vinyó, tudok-e olcsón újat. Mondom igen. Lerendeztünk mindent, én bíztam benne. pénz nélkül megrendeltettem tesómmal a vinyót. Utolsó pillanatban, azt mondja ne haragudjak, de nővére megvette neki a tudta nélkül. Na mondom semmi gond. Ez van.
A legjobb amikor másik haver mondta nekem, hogy az egész nem igaz csak nem akart tőlem venni, nem bízott bennem. Na ekkor tudtam volna jól pofán verni. Mi a f@szt képzel magáról az ilyen szarházi.
Ja és a haverom. Hogy van ez?
Ha ismeretlen lennék akkor még át is basz?
EarL: Én ezt tudom, csak ő nem akarja beismerni és sz.rozza a gyártót.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Nem, katt777 nem szarokat fog ki, hanem addig baszogatja a hardvereket, amíg tönkre mennek (BIOS flash tömkelege, stb). Jó van, ami gyárilag szar, de arról nem ő tehet. Nála a szokásosnál sokkalta több hardver megy tönkre miatta.
westcoastog: Hát, egy HTPC-ben erősen ügyelni kell a fogyasztásra és melegedésre, ezért proci, VGA alulfeszelés fontos.
Lehet, muteréknak is kéne építeni valami gépet, néha kitúrnak. Pedig kettő van otthon, nővérem nem zavar, mert laptopról nyomja, mikor itthon van.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #20676 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam, ennyi eszük van.
Haver akart venni laptopot, mondom én tudok tesómtól annyiért mint amennyit szánt rá. Sokkal jobbat amin a mai játékok java fut is, csak annyi, hogy használt, de jól néz ki. Először azt mondta ok. Aztán amikor sor került volna a vásárlásra akkor azt mondta inkább új kéne. De mondom miért, hogy kapjál egy szarabbat, több pénzért csak mert új. Á, hogy akkor is újat akar. Csak nem tudom az ilyen miért nem megy el a f.szba. Minek hitegetett akkor, hogy kell neki?
A garancia nem lett volna gond, mert tesóm szervizes és adott volna rá garit. Ráadásul olyan laptop volt ami nem szokott elromlani. Már nem egy olyat eladott.
Érdekesek néha az emberek, azt hiszik, hogy ha valami új akkor az biztos jó. Pedig egy használtnál akár nagyobb az esély rá, hogy jó, mert a hibái már kijöttek volna. Persze ez akkor igaz, ha jó helyről vesszük. Ahol őszinték.EarL: Ú, tényleg ezennel bocsánatot kérek a képen szereplő hölgytől.
pck: Szerintem katt777-re gondolsz. Az a gyerek nem semmi, mindig kifogja azt ami sz.r.
81: Értelmes választ ne várj, úgy se kapsz. Tapasztalat.
Az a legjobb amúgy amikor utolsó pillanatban vonja vissza.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #20680 üzenetére
világos, szarok bele viszont nem kerültem közelebb a phenom 2 procihoz...
még azóta nem jött értelmes válasz hogy miért akarnak minden áron újat
(#20682) Varoz
az ilyenektől mászok a falra..
mindegy ha meg is marad a kártya, lehet építeni htpc-t kis athlon proci, egy olcsó deszka, 2gb ram, passzív hűtés a vga-ra, pár vinyó, és még este is mehetnek a letöltések...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #20679 üzenetére
Ez esetben tényleg nem értem. Ilyenkor ne mérgelődj, mondd azt, hogy "Azt veszel, amit akarsz, de ha az új szar, akkor ne gyere nekem sírni, hogy mé' nem jó, én szóltam..."
pckownz: Ez is igaz, de én esetemben ritka madár az olyan ismerős, aki hardvert elad és még ritkább aki ért is hozzá. Szóval nálam marad az új és a PH! bazáros történet.
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #20677 üzenetére
Néhány szempontból jobb a használt mint az új. Legalább is ha választhatok az új, és a megbízható ismerős használt hardware-e között, akkor inkább a használt. 1) olcsóbb, 2) infó hogy mit tud valójában, 3) nem hibás.
Nem is tudom ki írta, hogy szarakodott a boltba a vga-javal már nem egyszeri cserével. -
törölt tag
válasz westcoastog #20676 üzenetére
Talán a garancia miatt paráznak. Lehet, hogy nálad hibátlanul megy, de lehet nála nem sokáig húzza.
-
westcoastog
veterán
de feltudnak abszni az ilyenek:
haveromék nemsoká vesznek egy új gépet, mondtam havernak hogy ha érdekli a 3850-et viehti egy 10esért, jó neki jólenne, most emg írja msn en, hogy apám aszonta hogy nem tőled lesz a videókari erre leeht emgevszik a 4650-et 2-3-4 ezerrrel drágábban
nem az basz fel hogy nem veszik meg, hanem az hogy miért gondolja mindenki úgy hogy ami használt az biztos szar
na kérdezem hogy biztos azé nem kell mert használ és biztosszar, erre válasz, nemazé, hanem mer új kell, mondom indokld má meg miért? -
pckownz
őstag
Frissítettem a hátteremet
Ezért megérte letörölni vagy 20ikont, és a maradék párat átrakni jobb oldalra -
-
WesTM
őstag
-
Varoz
addikt
Sean Paul-t szeretem.
EarL: Á, már kapisgálom. Bár érdekes meglátás. Én tesóméknál érzem magam otthon, akkor ez, hogy van. Én most hajléktalan vagyok?
69: Berény (először azt hittem Mezőberény ) ilyen bulis hely?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
-
törölt tag
"Régen én is ezt nyomtam, amikor nem volt netem és néha párnapra tesóméknál voltam. Akkor gyors sms és már jött is lefele ami kell. Most meg fórumokon vagyok ahol fájlmegosztókra teszik fel a cuccost és onnan szedem le."
Ez is egy megoldás, de nekem speciel nincs türelmem fórumokat, fájlmegosztókat bújni. Amelyik oldalt használom eddig remekül bevált, gyors, minden van, más kérdés, hogy nagyon kis része a tartalomnak nem üti meg az általam elvárt minőséget (kamerás filmek), de ez már egyéni szociális probléma.
"Azt értem, hogy nem volt sehol fent, de a hajléktalanság? De mondom nem baj."
Egyfajta "otthonként" tekintett rá, ahol "mindene megvan". Ha nincs otthonod (mármint valós), akkor Te is hajléktalan vagy nem? Na, Ő a különböző oldalakra vetítette átvitt értelemben az otthont.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem arra akar utalni, hogy eddig egy fájlcserélő, vagy -letöltő oldalon sem volt regisztrálva, vélhetőleg más hülyeségéből (ban, stb), de most regelt valahová (vagy ugyanoda).
Pííít: Szerintem addig, amíg nincs említve egy oldal sem, illetve nincs tartalom közzétéve onnan, addig nincs gond. Gyakorlatilag csak annyit mondtam el, amennyit az alapelvek engednek. Mit csinálok (az ár, mint részlet, még nem jelent semmit), ennyi. Aki pedig megkérdezi, hogy mégis mi, merre, hány méter, az már alapelvekbe ütközik, mert warez tevékenységet próbált előidézni. Csúnya dolog így is, úgy is, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Még mindig nem értem teljesen, de sebaj ez marad az én gondom. Egy biztos (Unicum ) örülök, hogy örülsz.
EarL: Régen én is ezt nyomtam, amikor nem volt netem és néha párnapra tesóméknál voltam. Akkor gyors sms és már jött is lefele ami kell. Most meg fórumokon vagyok ahol fájlmegosztókra teszik fel a cuccost és onnan szedem le. A torrentet nem csípi a netem. Hiába van a xideren akció, hogy a reklám kattingatásért adnak napi 100 mb feltöltést. Akkor is 0.7-es arányig vissza kell seedelni a cumót amit leszedek, úgyhogy nem pálya.Azt értem, hogy nem volt sehol fent, de a hajléktalanság? De mondom nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet, hogy hülyeség, de én csak ha nagyon muszáj, akkor használok torrentet, inkább fizetős warez oldalak. Úgy vagyok vele, hogy nekem megér pl 500 Ft-ot az (emelt díjas SMS, ÁFAt tartalmazva), hogy 5 napig azt töltök, amit akarok (gyk minden van) cserébe mindig maxszal jön és nem kell feltöltenem, meg ilyenek. Persze a torrent ingyen van, de a jó torrent oldalakra meghívó kell (ami senkinek sincs) és fel kell tölteni, amihez nincs kedvem, az így is nagyon sovány feltöltési sávszélemet ne zabálja meg a torrent, ha ezt tenné, akkor borzalmasan lassú lenne a net. Szóval ahhoz meg seed szervert kellene bérelni és ugyanott lennék, mint a fizetős oldalakkal. DVD-ket is fillérekért veszek, szóval szerintem ez így nem rossz...
-
WesTM
őstag
-
Varoz
addikt
Ne haragudj de ezt nem értem. Kérek fordítást. Mi köze a hajléktalanságodhoz a fájlcserélőknek?
[ Szerkesztve ]
-
-
WesTM
őstag
Nem vagyok hajléktalan!!!
-
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
nah. itthon. igaz vagy 2,5 órája, de nem baj
most go aludni...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20642 üzenetére
Nekem tetszik, jó lett.
nixx:Hát az biztos, hogy ha most kibékülsz vele akkor nem ért semmit a felháborodás. Ha csak nem gondolod, hogy nem kellett volna, mert akkor más a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #20642 üzenetére
ereket még kiretusáloda szemen esetleg rátolsz egykis HDR-t éstökletes lesz
ahjj srácok nem kéen vezsekedenm apámmal de ha msot lemegyek h béküljünk ki akkor nem volt értelme a felháborodásomnak....
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
vélemény? elsőpróbálkozás ilyen téren
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
nixx-21
őstag
sikerült faterommal finomat veszekedni...most tartok ott h szarok az egészbe ez a baj h családi támogatás nincs meg...áhh
-
nixx-21
őstag
aludtam laza 2 órát....sokkal kevésbé vagyok szarul sőt kezdem úgyérezni h nem para évvégére kijavítom...
ezt imádom (L)(L) ezért is szeretek aludni ^^,Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #20634 üzenetére
Hát az szép. De ne csüggedj, majd lesz jobb.
-
törölt tag
-
nixx-21
őstag
jesszusom srácok ez nagyon tré nap...Kémiából szerdára kellet volna bemennem mert uyge akkor kellet volna felelnem... h legyne elég jegyem...
első TZ-m 5-ös lett a második az 3as bár ott elbasztam mert A,B csoportok voltak...és én az A2-es kédrés helyett B2-es kérdést csináltam meg(amuhy hibátlanul) na mindegy ott elbuktam azt a TZ-t így ugye csutka 4esre állok az ötös helyett =/ erre ma odamegyke a tanárhoz h sztrájk volt nem tudtma bejönni és aztmonjd h nemérdekli ezáltal tuti behúzta az 1est....így kémiából 3-as lettem
ANGOLBÓL 2-es botrányos h itt is négyest vártam és a tanár is csodálkozott h állhatok 2,5-re mint a csoport legjobb angolosa....spnayolból kiderült h csutka egyes lett a vizsgám 1/1/1 és spanyolból bukás de faszom 2,5-re állok elvileg
áááh nagyon szarkedvem van nem buktam még és ez számomra szégyenAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
5670 már a PH-n is. Az a VTX3D nem rossz a piros hűtőjével.
Mondjuk a HIS is jól néz ki IceQ hűtéssel, na meg annak a doboza kurva jó.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
feladtuk. győzött az ATI topik
nv-seket lenyomtuk he. -
nixx-21
őstag
na ez a durva.....oroszul...[link]
odavág
tudjátok ki besézl még anyanyelvi szinten oroszul....A csaj..
(akik tudják azoknak Lina)Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
na én vagyok az utolsó aki lefeküdt és én vagyok az első aki felkel?
háhogyisvané?amugymeg csodszép-jóreggel minden kedves topiklakónak!
egy kis zenével indítom a napot aztán belevetem magam a sztrájkos közlekedésbe héten először bezizzenek sulibaAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
na elzizzenek aludni én is ugylátom nagy lett a csend....amugy ha jól látom nálla nem msnen terjedt el ez a szines dolog most néztem facebook-on egy hupikék-et asszem észrevettem de átsiklottam felette mert nem tudtam még értelmezni de így utólag nagy
na jólvan jóéjszakát ATi topik
halees.Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
Ej, de nagy itt a csend, ideje aludni térnem.
Jó éjszakát mindenkinek!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
Űűűűű gyerekek
Holnap nem tudok találkozni a csajjal, csak hétfőn de egyre boldogabb leszek
Lassan már álmomban sem tudtok lelőni
Ez kell nekem bazzeeeeg
Jóéjt kedves és kedvetlen, közvetlen és közvetett cimboráimIlletve, Zk, mint a párt hivatalos vagy hivatlan (xD) elnöke, kívánom, hogy
ADJON ISTEN!
nagy lukat 2 csöccselRemélem mindannyian tudjuk, hogy mi a nő?
Pinára nőtt élősködő[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #20618 üzenetére
Él a szemétláda.
Most nézem csak, fanatikus tag lettem. Jee.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #20612 üzenetére
Most meg táncol is.
Bluegene: Azt hittem lesz a végén egy jó kis bunyó, de csak fogdosták egymást. Á, csirkemaffiózók.[ Szerkesztve ]
-
Bluegene
addikt
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Varoz
addikt
Mindenki meneküljön, megjött benkő!!!!
Eddig stimmel az előítéletem: Hülye![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
maradni: Te?...hmm....
611: az a rohadt kanos-lantos
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #20607 üzenetére
(L)
Varoz:
Na legények mára léptem, holnap nem tudom mi lesz a szifilisztika, 2 nagyon durva buliba vagyok hivatalos, de lehet maradok itthon a seggemen!
Jó éjszakát legények!!!
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #20607 üzenetére
Jelentem én is.
Jó éjt neked is![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én én
imádom még mindíg" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Ismeri valaki?
MAI ZENE: IIO - Rapture
-
- = Zk = -
félisten
istenem, de imádtam/imádom ezeket a meséket.....
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #20602 üzenetére
Nem tudom már. Talán havertól, de itt a PH-n is használják, csak már nem tudom ki.
Most már rémlik, hogy talán onnan amit subaru is írt.Amúgy a paraszt témához. Többek között ők őrizték meg a nyelvünket is. Meg a paraszt embernek kell a legtöbb dologhoz értenie. (földhöz, orvosláshoz, házat építeni stb..) Ezt Mátyás is megtanította pár nemes urának a történet szerint. Mátyás király Gömörben
Ugye, már mindet megnéztem többször is, de annyira jó és tanulságos.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #20602 üzenetére
szalacsi (r)
jó, alulbecsültem, de vágja mindenki miről csipogok.
-
- = Zk = -
félisten
" kérem kapcsojja ki!"
ez a szöveg honnan van?603: a drótkoszorús betonos videójában?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- További aktív témák...