Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19098 üzenetére
bence: ez itt 1,5 liter tiszta vodkától van, csak szólok és kb veled egy idős lehettem...asszem
aki azt bírja, nem ember....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19095 üzenetére
ZK hoppáré éreztemén h jóval akartam leülni piázni =DDD
hopp egy egy Dia is megérkezett =)
elsőreakciómat nem írnám le: diszkréten annyit mondok dicséretes[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Dijja;)
csendes tag
http://imagerz.com/QENCXUtvAwIDXl9NFQVR
ez az egyik kedvenc képemhttp://imagerz.com/QENCXUtvAwIDXl9MFAVR
ezen meg ijen modelles záróvvizsgán vagyok
-
- = Zk = -
félisten
ez mekkora
xDDDDDDDdwestc. ilyenkor a tükörbe kell nézni
bence: úgylegyen!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Nekem ez tetszett eddig a legjobban:
"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amugy hol a répában vagy?"hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
ZK téged éppen a hölgy inspirálni akar
(asziszem ennek hatása lesz )
nem ha leültünk volan piázni akkor kupicát-kupica követett volan és aki feladja az kiesik.
na de ezt majd még egyszer megvalósítjuk így h te ökörködtél én meg Rókával maradtam aki folytonosággal itatott(és végül sikeresen belémimátkozott egy egész üveg házipáleszt. igaz könnyű a katit táncba....khm khm) nodehát lesz még 20K hsz buli bepótoljuk még[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19089 üzenetére
hujjuj
tutdod Dia, majd ha a sors úgyhozza, személyes kifejtem neked. hosszú sztori...
nézz rám, és legyen elég annyi. Magyar vagyok....(amit erősen nem bánok!)88: piaverseny az, hogy fogod magad bedobsz öt kukaszaggatót, és kitikkadsz?
ink kint ökörködtem a többiekkel. és Péterrel92: bmikor....
nokiának meg klitalálunk valamit[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
na jo énis becaspom nagyba.
-
Dijja;)
csendes tag
áhh bocs nem láttam ... a budisat sem ... ami kicsit napiszar gyanús ... : = XD
Egyértelmű ,hogy melyik vagy te! Tommi monddta ,hogy nnincs csajd... hog ylehet hogy egy ijen kigyúrt áálatak aki hasonlít dopmenra nincs barátnője? mikor azok közül a csajok közül bármejik csaj illene hozzád ! Mivan veled? Jah és ráadásul ahogy eddig emgismertelek még jó fej is vagy .Wow kb 1 óra ismeretség -
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19086 üzenetére
megnézted az én linkelésemet?....
nem mi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dijja;)
csendes tag
Nekem ? *-* Whííí köszi
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #19081 üzenetére
Azt hiszem!
99% hogy megint vízparton lesz a buli, most is volt egy feeling mikorZkpapival és Fefexx kollégával hajnalban utolsó harcosokként a felkelő napnál kissé ittasan elszívtunk pár szál cigit. Meg mikor jött fel a nap és a ház ablakából láttam pontyot ugrani, hát kevés ilyen bulihelyen voltam eddig.
Ezt meg most olvasom: "Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez észak-szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."
Mekkora szöveg!
westcoastog: Azt hiszem meggyőztelek.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19082 üzenetére
Hát sajnálom, de én maradi vagyok és csak a nőket szeretem. Azért remélem nem sértődsz meg. De azért még barátok lehetünk.
Egyébként jó a nyakláncod!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
raknám raknám, de haver nincs fönt nem tudom elkérni
ha meggyőztök most megyek és csinálok valami pikcsört -
- = Zk = -
félisten
engem, a kopasz Magyart. jólesz? nincs más
dijja: ottvan kép Rólam. jöhet a vélemény...
Péeterem. azt a képet felül tudom múlni...keresem
#84: ez fájt
köszönöm. állandóan kint "fityeg"[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
és msot hova rakta a képet? xD
-
Dijja;)
csendes tag
ezen a szaron nincs is képem
egyébként itt hol tudom szerkezteni az adtalapom ... vagyis hol tudom megváltoztatni a jelszavam ? *-* áhh találtam képeket -
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19070 üzenetére
Szerintem a szöszi!
Mit nyertem? Ide: 46.770752,20.779606 (Csak bekopogsz az első abalkon és átveszem.)
EarL 007: Nincsen, azért is gondoltam, hogy ő az. Kizárásos alapon.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
Van ám rólam is kevésbé szalonképes kép, ez még a jobb kategória.
Itt kissé ittasan, és szerelmi bánattal telve aludtam el a wc-n Marcikám garázsában...
De hát megesik az ilyen.
Rámtaláltak, kiröhögtek, aztán felkeltettek.
Earl, westcoastog: Feltesszük a csomó erkölcstelen képet, akkor ti is dobjatok fel valami körvonalasat. Van még durvább képem,ne akarjátok hogy elővegyem.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19070 üzenetére
Zk cimborám ez az év képe!!!
-
nixx-21
őstag
válasz Dijja;) #19068 üzenetére
tessék hazsnálni azt a görgőt mert én csak linkeltem képet nem raktam be egy az egyben
amugy Dia ott felül ahol van az új, ott van egyoan is h válasz...nem ártana megtanulni kezeleni mert elég keszekusza így a beszéded.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Dijja;)
csendes tag
Húha köszi te voltál ez első bátor jelentkező,most márt "ati"t is ismerem XD
te meg sárkányos ...képes... (bocsi de még nem tudom a neved ) photoshopolj nyugodtan (A) -
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #19062 üzenetére
earl: jöhet VALÓS kép....
westC: hadd szóljon
de nagyon ne pedálozzatok. a kiccsaj sehol. még fürdik...de meddig?...jah. nő.
-
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #19059 üzenetére
én most lusta vagyok bekapcsolnia telefont
majd egyszer bemutatkozom ha fotogén állapotban leszek[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nah én nemis mutatkozom be...
ezen rajtavagyok. ennyi
több infó kell, kérdezzentöbbiek!
csitt. a kép beillesztés jó
a lényeg látszik. nem? a leglényegesebb (ÉN) nem...de nem baj
ottvagyok. ottvoltam. sosem feledem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyáááá, három éve regeltem a PH-ra.
Dia: Én inkább nem mutatnék képet magamról, az kb horror kategória.
Pííít: Képlinkelést gyakorold!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz Dijja;) #19045 üzenetére
Oké bemutatkozok!
Helószia Peti vagyok 18 múltam, 19 leszek...
Így nézek ki mikor itt ülök,
...imádom az Ati barátokat, tovább horgászati tehetségem megkérdőjelezhetetlen.
ilyet hajtok:
többet meg nem mondok/mutatok, mert sírás lesz a vége.
ÉS MOST TE JÖSSZ!
u.i: Fürdést nyugodta n megörökítheted, vannak nekem is ilyen jellegű képeim cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #19054 üzenetére
ez miiiii?.........
büntető rúgás...paff
fejbelőni.,..2 hétig minden nap 2X ...Bence: rábízom, de ha hibázol észrevesszük
-
-
Dijja;)
csendes tag
Uhhh XD ez fájt ..ez kb olyan volt mint az én bmeutatkozásom...
nah de pill pancsi -
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19049 üzenetére
rólam nézz képet a bence logáutjában...
ha nem megy, linkelem....bence, aza kép megvan, amin a 10k hsz bulin vagy..fekszel, vagy mit csinálsz:..
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
WTF? hol a bemutakozás? XD meg a kép? eló eló ... én még friss pipi vagyook szóva lha kitetted vhova ...akor rajzold le pls
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19035 üzenetére
Tessék menni No-kiával szilveszterezni, szerintem nem bánnád meg! Hatalmas bulit szerveznek, én már csak tudom!
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19043 üzenetére
ej, ecsém. de jól nyomod.....
Dia: válassz "fegyvert"
am sztem nokia engem már bemutatott[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
Dijja;)
csendes tag
egyébként ti is bemutatkozhatnátok
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19038 üzenetére
ez még erősen nem könyörgés. ez kijelentés nálam. nálad más van a monitoron ?
a száraz évszak szar dolog, aláíromdia: köszönöm, tökéletes. fünfkomanójn
most jöhet a fotó. a többit nem fokozom, mert ink nem ....És nokia hsz-én felbuzdulva itt ragadnám meg az alkalmat! khmm
dia. van ötletem(segített az Életem Értelme) és kitaláltuk, mil esz a bemutatkozásod.
nokiának szerezz örömet szilveszterkor. pls. mert szegénykémnek a bicaja a mindene. legyen egy jó napja...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz nixx-21 #19038 üzenetére
Akkor gyerünk, hadd foggyon az előnyük.
Go! Go! Go![ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
oké
-
Dijja;)
csendes tag
Bemutatás : Fuck -ez így jó *-* (a) ez a bmeutatás ...
Márt Tomival sem ... lelépett és elvan magával ...
képet? uhh majd keresek -
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19035 üzenetére
ZK....könyörögsz egy csajnak egy képért....úgylátszik nem csak én változom vagy kényszerít változásra a helyzet/szárasság
122hsz az előnyük és csak csökken és csökken gyerünk fiúk...!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19033 üzenetére
camozol tomival?....mimeg itt pamlagon?....
nah széép....
segítek: feljebb írtam, hogy ...khm. bekéne mutatkoznod. szokás.nálunk....képpel, cammal stb. maradandó legyen
(bár wiwen már megnéztelek)az egeret keresd a macska szájában. vagy a kocsi kipufogójában. azok olyanok ám
Péterem: én akkor is beülnék melléd, ha vakon vezetnél
nokia: hmm......
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah lépek majdre
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Dijja;)
csendes tag
Jujj elhanyagoltalak titeket?
Üdv neked is
Tomival camozok,előtte ettem, aztán meg eltűnt az egerem. -
Varoz
addikt
Ez mekkora.
Dijja Talán elvitte a cica?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #19028 üzenetére
Ki van ez találva!
Zk: Beülsz mellém Bébi?
-
- = Zk = -
félisten
bevágod hanyasba, és elindulsz vele arra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19025 üzenetére
pinty?
üsse kavics meglehet(behódolok úúúúristen mivanvelem? )
változok, nem kicsit.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19022 üzenetére
Tényleg!
Nixx: xD
Jövőre újra meghódítjuk az aszfalt csíkot. Ladával szétszaggatom a mezőnyt. Célegyenes végén képzeljétek el a corvettet a brazil sráccal, na most azt vegyétek hozzá hogy 140-ről abs nélkül, tetőcsomagtartóval veszek egy füstölőset, kurjantok egyet, majd összeakasztom a váltót és bedekkolok a pálya közepére, pontosan ott ahol a szöszi pályabíró lányka áll, ezzel is kényszerítve arra, hogy levonszoljon engemet a pályáról.
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19024 üzenetére
nagy volt valóban...
az tetszett a legjobban, hogy ezt egy pinty mondtatudom B.
#026: ezen besírtam Péterem
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jah, engem pls tegyél ki annál a szöszinél. köszi[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19022 üzenetére
tudod papi a legnagyobb szöveg az utazáson:
"sas nem vadászik legyekre"
ZK papi:több okból sem ittam
nem volt kedvem hozzá,utálom a sört(mondtma h töményben benne vagyok),nem volt nállam pénz és nem akartalak lehúzni titeket.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19011 üzenetére
Hát aki a magyart szereti, rossz ember nem lehet.
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19019 üzenetére
remek film lehetett.....
ha nem hát nem. semmi gond ezzel.....
#020: igazi műremek lehetett szvsz
#021: bence nem ivott sört. khm. ezt ne feledd
odakellett adnom az én sörömet , hogy...#23: alap!
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #19017 üzenetére
álom.net
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #19016 üzenetére
srácok most lett vége az álom.net-nek
Píít: milyen 14 te?
Hringen is bizonyosodott ZK papi csöppet bekészült h nem mutattam be nektek az ifjú hölgyeketilletve nem mentem ki hozzájuk[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19014 üzenetére
milyen film bence?
nokia: a franc beléd b+
#18: mit nézett?
táncoló talpak 2. a step cipő visszavág.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
botrány.
kikérem magamnak h kocka mint az Ati topik apja és talán legjóképűbb síkidomja...egész jó volt a film:
"haversrác ne legyél már gyíkarc..."
itt a srva röhögés kerülgetettAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #19010 üzenetére
Kéjsóvár belüket mi? Na de Te is kéjenc vagy, dominálni akarsz, szegény No-kia eláshatja magát előtted.
Jah, mielőtt elfeledem: Szia Dia!
westcoastog: Úgy néz ki, a mi Zk-nk tudathasadásos skizofréniában szenved?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #19011 üzenetére
wtf?
(#19014) nixx-21
az ilyen szaroktól rám is a sírva röhögés törne...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #19006 üzenetére
van ám "lágy" oldalam is.......
nem olyan lágy, mint egy Milka csoki, de van. az a lényeg#012: igen, a környezetemet is teljes sokként érte ez a kijelentés. de még a belső énem is felvisított a nevetéstől
013: már hiányoltalak Earl
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19009 üzenetére
...veled mivan
a 20k nem téged illet meg....sőt. jövőre lesz vagy 25 nap szabim
kiveszem mindet, és teleszórom a topikotnagy bátorság volt Őt idehoznod Nokia
lányka sehol, topik kussol. jellemző ...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19008 üzenetére
most nicnsitt, am gyorsan haladjunk a hszezéssel, mert hétfőtől nekem suli és akk nem tok 20k hszt írni csak este
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
én csak lennék... engedj engemis oda.......
xDDDDDDDDDDDDD#007: igaz, Honfitársam
DIA merre vagy? védd magad
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19004 üzenetére
Hát azt azért mégsem mondthattam volna rá, hogy motor vagy motorkerékpár esetleg motorbicikli. Azt ki kell érdemelni.
A kép kérést támogatom. (Rossz topikba tévedtél )
UI: Mi ez a mentős aláírás amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
KÉPET KÉRÜNK!
Csatlakozom.. -
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #19004 üzenetére
Hmm benne vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18995 üzenetére
belőled az én öklöm hiányzik ......
19k. csak talizzunk. úgy elverlek....megint a tiéd...mire fel?...varoz: micsoda megfogalmazás
motoros drótszamárdia: KÉPET KÉRÜNK!...és az újonc avatásról nem is beszélve
WesTM segítesz? találjunk ki vmit neki03: nekemis nekemis
[ Szerkesztve ]
-
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #18999 üzenetére
megisvan wááááááá
bazze nokia te állat lassú vagyok
akkor 19k és első[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.