- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Ha valakit érdekel egyetlen darab sapphire hd 3850-em van,256-os 43k-ért,minimális alku van,keressetek meg,mert sürgős!
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek nincsen még HD3850-e akkor nekem maradt egy darabom.Utolsó darab,szal ha kell valakinek,szóljon,személyesen,vagy postán is tudom küldeni. -
djtoomi
addikt
42k-ért valakinek sapphire hd 3850 256mb?Érdeklődni priviben légyszi,sürgős,holnapig 3db-ot el kéne passzintani.
-
djtoomi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5774 üzenetére
Sztem gyárból "leesett a futószalagról" az egyik ott dolgozó emberke kezébe,és olcsón eladja.
De akkor mért nem drágán...
-
djtoomi
addikt
Pff 1900gt?
Amúgy mért vársz tavaszig,tavasszal melyik karira akarsz benvezeni?Most lessz egy eladó giga 8800gts 320-as elv mindene emgvan.Szomszéd gyerek hd 3870-re gyűjt,megkérdezem ma,mennyid van még mellé rá?Aszondja egy 5-ös.mOnndom khhm az nem nem lessz elég.AMúgy 45-é akarja adni a gts-t,mióta mutattam enki egyet 40-é,igaz 70-es ipont nemmutattam neki.
Na good night mindenki.
-
djtoomi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5348 üzenetére
Hát ehhez sem járt sokminden,de nagyon kiváncsi vagyok hogy 1280x1024-ben vagy 1600x1200-ban mit kapnál very highon emrt ha gt közelit,akkor cserélem azonnal.
-
djtoomi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5338 üzenetére
WTF,ott van előtet a lehetőség,és azért a 2k-ért feláldozza a szép sapphiret.
Amúgy mik voltak hozzá?Én azthittem anno mikro asust emgvettem hogy vagy 80eredeti játék,meg midnen sziremszarom, azt közben alig volt valami.Mondjuk még mindig több mint az innohoz,ami drágább mint amennyiért az asust vettem.
-
djtoomi
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5333 üzenetére
Grat a karihoz,használd egészseggel(ameddig megtartod
)de megmondom őszintén,én nem vettem volna belőle gigát,nekem nem tetszik,pedig giga márka fan vagyok.
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz
Gaboman #5323 üzenetére
700/1700/1950-en mondjuk el is vártam,meg proci is húzva,ram is.De ahol sok az emberke,ott leesik 20 köré azért.Ha meg olyan helyre nézek,ahol enm olyan húe a grafika,ott megvan 45fps is.
Bocs elírtam,nem 1700/1950 hanem 1650/1900.Ram nem megy olyan jól de a shader egész jól megy.Kár hogy a gpu csak plussz 100mhz.
Kiváncsi vagyok 3d markban mennyi pontot kapnék.
-
djtoomi
addikt
válasz
horvathkrisz #5317 üzenetére
Esetleg abban hogy már akkor mikor itt reklámzota mindeki hogy 250 dolcsi,akkor mondtuk hogy az 250 ajró?Mert az reális most is...
Egyedül a gt az ami túl van árazva,a 3870 rendes áron jött ki.
-
-
djtoomi
addikt
válasz
banderasz77 #3034 üzenetére
Hát nekem anno épphogy volt annyi kp-m hogy a gts-t megvettem,nemhogy összszedjek bizonyos időn belül annyi pénzt hogy egy olyan moncsit is vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged