Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Tegnap raktam fel egy friss XP-t az új gépemre. Erről az oldalról szedtem le a Display Driver-t (15.4MB) a VGA-hoz. Ha jól emlékszem az ujraindítást követően jelentekezett a következő probléma: ha betöltődik az XP, az "Üdvözöljük" szöveg árnyéka piros lett, továbbá pl.: a google keresési találatainál, a kiemelet kék szín helyett kiemelt pírossal jelenik meg, ugyan az van a gmail-nél is, a Skype-nál is a "Köszöntjük a Skype-ban" felírat narancssárga lett.
Találkozott már vki ilyen problémával? Egyenlőre csak ezeken a helyeken vettem észre változásokat, de számomra egy kicsit zavaró/idegesítő...
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
Ehez a VGA-hoz mit szoltok?
VGA POWERCOLOR PCIE HD3850 512MB GDDR3 256bit (720/1800Mhz, Dual DVI/TVO HDMI Dongle, ZERO Therm 2 slots)Ez a bizonyos ZERO Therm jó hűtés?
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Tottu
senior tag
És mi a véleményetek a PowerColor 3850 256MB-ról? Esetleg ennek az 512MB-os verziójáról?
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az Ati 3850-et melyik márkában érdemes megvenni? (Nem akarok cserélni hűtőt és nem is akarok tunningolni)
A PH!-n levő teszten a 3850-es VGA 256MB-t rammal volt szerelve és egész jól teljesített. Az a +256MB-t mennyi ér a 3850 esetén? Megéri a plusz 5000Ft-ot? (1280x1024-ben használnám)