- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Dj Dekko! #23389 üzenetére
Azzal a prockóval nem fogsz többet kapni, elég lehet viszont játékokban ha magasabb felbontásban,részletességgel játszol, főleg ha szűrőket is rányomsz.
De szvsz egy erősebb procit is meg tud hálálni sok esetben, főleg AA nélkül, amit én nem is szoktam nagyon erőltetni mert rendesen leviszi az fps-t legtöbbször, ami nekem meg kell
Nekem az alábbi konfiggal 18150 körül csinál, de ne csak a 3dmarkot nézd.A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #23389 üzenetére
3DMark beállításokon azzal a procival (3,2-n megy az én 6000+-om is) kb. 1 GHz-ed hiányzik a kihajtásközeli állapothoz. Tesztoldalamon találsz CF tesztet e témában.
Itt látszik, hogy 2 GPU csak agyonmaxolt (1680x1050 - ezt elírtam a grafikon tetején -, 8XAA, 16XAF, High precision) beállításokon éri el az 1 GPU dupláját, hasonlóan feljavított 3D beállításokkal hasonló értékeket kell kapnod. A lényeg, hogy a 3D06 default teszteket felejtsd el. 3,3GHz-es procinál láthatod, hogy nem emelkedik az SM2/SM3 pontszám, azaz ki van hajtva 2 3870 3,2GHz-en, de csak a fenti beállításokkal, azaz játékokban is csak így hozhatod ki a VGA-ból a maximális teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bermi
aktív tag
válasz Dj Dekko! #23380 üzenetére
pedig telefonon is előre kérdeztem, hogy ügye van 8-as csatija a chifidnek (mert az enyémen van), de látom mások megválaszolták a kérdést.
3d mark eredméynre meg katt77 válaszolt.
remélem most már rendesen müxik a kari.
én is szenvedtem vele egy-két napot, mire rendesen üzemelt, de hála az itteni fórumozoknak, mindenre válaszolnak.
utólag is köszönöm nekik
F1.....
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #23569 üzenetére
Játékok zömében nem árt kitörölni a grafikai beállításokat tartalmazó fájlokat, és újrakalibrálni a megjelenítő beállításait.
8.3-as Catalyst szar, de ha az van fönt, és szerencséd van, talán el tudod távolítani rendszer-újratelepítés nélkül.
Esetleg, ha van ilyen, próbáld ki a legfrissebb gyári (Club3D) driverrel, ATI karik gyakran érzékenyek ilyesmire. Régebbi gyárival jobb lesz, mint új ref. driverrel.
Crysis SP1-es Vistával (x64 is) és 1.2(.1)-es patch-csel lesz jó (és 8.2-es Catalyst), anélkül használhatatlan. Ráadásul mindezekkel gyorsul vagy 40-60%-ot. (Nálam a full HQ-s teszt 5 FPS-ről 8-ra nőtt a 3870-nel (CF szintén 5-ről 11FPS-re), ami nem a magamfajta eszement tesztbeállításokkal sima játszhatóságot jelent X2-vel)
NFS Carbon önmagában szar, tesztelj inkább játékokkal. Az szar ügy, ha nagyon játszani akarsz vele, én megláttam és letöröltem. Amúgy lehet, hogy nem kezeli a két GPU-t, vagy rosszul, ahogy ezt a játékok többségénél tapasztaltam (ha nem kezeli, a párhuzamosítás miatt még lassabb lesz a megjelenítés, mint 1 szimpla 3870-nel).
Ennyit tudok mondani ATI-ról mint 3870 és CF tulaj, remélem, majd X2-es segítséget is kapsz. Addig próbálkozz a fentiekkel.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #23573 üzenetére
Nekem mindig "aszongyák": hah, szidod az ATI-t, vennél nV-t, szívnál azzal. Ja, akkor majd azt szidom. Igazság szerint bő 1 évtizedig nV VGA-kat használtam gond nélkül, aztán 1 évig ATI-kat, szintén gond nélkül. Éppp az imént volt szó róla, hogy a túlspilázott hardver "fejlesztés" helyett végre normális drivereket kéne írni. Nézd meg a tesztoldalamon, mit várhatsz 2 GPU-tól (Játék tesztek). Persze CF nem ugyanaz, de azért sokat mond, és az alaplapi chipset is sokat számít. Az én 580X-emmel pl. némely olyan játékban sem műxik 2 GPU, amellyel X38-as lapban igen.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #23576 üzenetére
Figy: nálam a 8.3-as Catalyst CF-ben gyengébb volt, mint 1 single 3870 8.2-essel, és tudom, hogy ezt bsz.pta valaki X2-vel is. Legelőször pucold le a 8.3-at (ATI uninstall all + reg tisztítás), és 8.2-essel próbáld. Vagy tényleg Club3D driverrel, ha van.
Ne add fel ilyen könnyen!
Assassin's Creed friss, grafikája nyilván nV-re sem optimalizált, de legalább támogatott. Új game-ek támogatása, ha jön, mindig csak későbbi Catalyst-ben.
Tápcsatik, gondolom bent vannak rendesen.
Shader-elmaradást nV-hez képest az X2 sem pótolja.[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #24362 üzenetére
Esetleg ha ínál SM2 SM3 CPU score-t akkor könnyebb lenne válaszolni...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
katt777
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #24371 üzenetére
Ez kevéske, sajnos a proci nem hajtja ki. Itt az eredményem összehasonlítás képpen...[link]
Szóval egy bika proci nagyot dobna a géped 3d-s teljesítményén.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #24378 üzenetére
Jó lesz oda egy E8400 is, hidd el. Ocsóbb és gyorsabb, főleg, amíg nem lesznek 4 magot használó játékok. AMD 4 magos jó esetben tuningolható 2,8-3GHz-re, E8000-esek meg minimum 4GHz-et elbírnak, és az Intel még mindig gyorsabb az AMD-nél, szóval még a 4 magot használó programokban sem lesz akkora hátrányod egy E8xxx-szel.
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #24979 üzenetére
Ezekkel a tesztekkel vagy bizonyítani akarnak valamit, vagy szimplán csak teljesem mást tesztelnek, ezért más-más eredmények jönnek ki. CPU-tesztben VGA nem mérvadó (főleg CPU-limit esetén, ahogy Tomboy is írta), ott a lényeg a CPU-k (és persze az alájuk tett chipset) összehasonlítása.
Mindezek mellett sok játék nem használja a 2 GPU-t, ezekben egy szimpla 3870 teljesítményét kapod X2-vel, tehát gyorsabb lesz a GTS. Abban a pár játékban, amely kezeli, vagy akár még jól is kezeli a multiGPU-t, az X2-es lesz sokkal gyorsabb, vagy egy GX2-es, de hogy igazán bonyolult legyen a dolog, lehet, hogy az egyik játékban az nV driver OK, a másikban meg az ATI, mindegyik messze van a tökéletestől. És persze a tesztekben a több GPU-t támogató játékokat veszik elő, ha meg mással próbálkozol, csodálkozol a teljesítmény hiányán, ahogy én is jártam a CF-rel. Én ezért döntöttem végül a mindenképpen egy GPU-s megoldás mellett, mert az, ha nem is annyival, de legalább minden játékban gyorsabb. Viszont, ha csak rendesen támogatott game-ekkel nyomulnék (bár kizárólag 3D06-ban volt meg a 2. GPU tlejesítménye "full throttle"), akkor én is az X2-re szavaznék.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
leviske
veterán
válasz Dj Dekko! #25171 üzenetére
Feltéve, hogy nyersz az üzleten (tehát az Ultra olcsóbb), akkor megéri.
(#25082) katt777: "És a 88GT-nek 64 van, szvsz! Nagy lépés az ATI-nak, de kis lépés az emberiségnek!"
Szerintem nem a G80 arch.-féle felépítésű karikhoz kéne hasonlítani az R600 féléket. Attól, hogy a 88GT-ben 64-van, nem mutatott 4x-es teljesítményt a 3870-hez képest, akinek 16rop egysége van. Tehát ebből az következik, hogy vagy a rop egységek száma nem számíts semmit a játékok alatt, vagy a maga 32rop egységével a 88GT-hez képes a HD4850 kb 60%-os gyorsulást fog felmutatni. (számolva azzal a ténnyel, hogy a legtöbb esetben 20%-os lemaradást produkál a 70 a 88GT-től)
Egyébiránt a HD48-asokról addig felesleges beszélni (szvsz), míg meg nem jelentek. Még talán maga az AMD sem tudja, hogy mennyivel verik majd a G92-t, méghogy majd egy magyar átlag user.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #25197 üzenetére
Gázos nálad valami. Nálam a 6000+ 3,2GHz-en (szintén 4x1GB RAM-mal) 1680x1050-es felbontásban, VH 8XAA mellett teljesített 8,2-8,8 FPS-t 1 db VGA-val, CF-rel már 11 fölött volt, ugyanígy agyonmaxolt összetettséggel (és még default VGA beállításokkal). Az 1 VGA-s eredményt a C2D csak nagyon minimális mértékben tudta javítani.
Vista SP1 és Crysis 1.2 fent van? Azok nem keveset gyorsítanak az eredményen (nálam 60% volt).
3D06 default-on nincsen kihajtva a VGA-d (a CF meg főleg), azzal ne foglalkozz, hogy ott mit kapsz. Nálam 12546 volt ott a CF eredmény, szóval az teljesen rendben van. Kihajtás végett ezzel hasonlítsd össze:
3DMark06 1680x1050 8XAA 16XAF High Precision 777/1126: 9376 (4195/4095/2436)
3DMark06 1680x1050 8XAA 16XAF High Precision 860/1200: 10008 (4536/4499/2433)
Itt az AMD már kihajtja a CF-t (VGA tuninggal necces), mert 3,3 GHz-en is közel azonos 3D pontszámokat kaptam. Kisebb felbontásban és összetettséggel már CPU limites vagy CF-rel.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #25294 üzenetére
Mintha 3870X2 nem pont a duplája lenne... Vagy az értelmetlen összpontszámra gondolsz?
3GHz-es proci simán kihajtja 3 GHz-en a 3870-et default beállításokkal. Mellesleg 34xx pont körül kap, tehát az X2-nek 6800 felett kéne teljesítenie. Játékokban pedig van, ahol a 2. GPU értéke ZERO (de sehol nem teljes). De ezt már írtam.
Az EQ teszt már más lapra tartozik, ott simán 18% 3D gyorsulást kaptam 20%-kal gyorsabb procival... Szóval a többi beállítást illetően ( 0% v. 9%) erős hiányosságok tapasztalhatok ATI driver téren. Szemléltetésül íme, hol ad plusz teljesítményt egy erős proci:Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #25299 üzenetére
1.: Ne fiókon kapcsolgass (ott különben is csak UAC-t tudsz kikapcsolni), indításkor F8, és ott, akkor felmegy a driver. Ez a legjobb.
2.: Jobb gombbal, futtasd rendszergazdaként a Low Level Driver Installation-t (ATT menüben megtalálod), természeresen ellenőrzés-kikapcsolós boot után. Fel kell mennie. Szóval nem jól gondolod. (Nem árt a legújabb ATT-t használni, bár 3870-hez sem OK a fesz. szab. miatt).
3.: C benchmark nem OK x64-es Vistán (bár leállás nálam nem volt). Nem ír ki eredményt, aztán, ha megint futtatod, annak végén kiírja az előző teszt eredményét, és így tovább. Ezért célszerű teszt után a benchmark fájlt böngészni, ott megvannak az eredmények (innen írja ki utólag az előzőt). De legcélszerűbb a többi benchmarkhoz hasonlóan ebből is a HOC-ot használni, amelyből mindent állíthatsz a C futtatgatása nélkül. Ja, és nem árt, ha Crysis fel van patch-elve legalább 1.2-es verzióra.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #25301 üzenetére
Hát ez király.
Azért +1x:
F8 -> Aláírás ellenőrzés kikapcsolása a letöltött programokon.
NEM Csökkentett mód.
És ha így feltelepíted, akkor nem kell külön low level drivert installálni (így arra nem történik semmi).
De ha így sem OK, én megnézem neked még 1x.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Dj Dekko! #25307 üzenetére
Azért boot-olás UTÁN nyomkodd, amikor a bios-üzenetek már lefutottak. Amiről te beszélsz, az az XP, de mintha x64-es Vistával lett volna gondod, abban sokkal több lehetőséget találsz (ez van alul).
rumkola: Csak "volt volna", de nem úgy alakult. Lehet, előbb jön a 9800GT, azt már akkor megvárom 4870 ellenében. Az ATI-nál még mindig böki a csőrömet F1C-ben a visszapillantó tükrök hiánya.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
-
katt777
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dj Dekko! #25533 üzenetére
Jóval gyorsabb azért az X2...nem igazán hozzáértő aki az Ultrát ajánlja. Volt 8800 GTX OC-m és tudta a 640/2120-at...az alap 610/2000 volt.Jóval gyengébb volt mint a mostani X2-öm, ráadásul GTX eladása után egyből jött az X2 Januárban.Jó kártya a G80 GTX/Ultra de nem összehasonlítható a 3870 X2-vel, mivel az Ultra potom 2 éves technológia.De lehet olvasni teszteket és abból minden kiderül.Van egy csomó. Világosan kiderül ami "nV szimpatizáns" játék ott a 9800 GX2 a jobb, ami "Sponsored by Ati" ott az X2.Kb. 50-50%, hol egyik hol a másik a jobb. Mert ezt a 2 kártyát szokták összehasonlítani, nem a G80 Ultrát az X2-vel..
3d06-ban az OC GTX-el 15,3k csináltam 3,8ghz quaddal. Az X2-vel 19850p. Kb. ekkora a különbség. Asszem Ultra-val 16,2k volt a legjobb eredmény amit láttam.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
hakos1987
őstag
válasz Dj Dekko! #28487 üzenetére
Bocsi előre is, nem tapasztalatból, hanem inkább ,,olvasottság"-ból mondom:
sztem tegyél a 3870X2 mellé inkább egy másik 3870-et, és gyorsabb lesz, mint a 9800GX2A tesztek nem tudták egyértelműen eldönteni, hogy melyik kari a gyorsabb, kvázi az nV malmára az arra optimalizált játékok hajtják a vizet... én 8800 GTX-ről váltok most 3870 X2-re, mert sztem az ára és teljesítménye jó összhangban van... sokallom a GX2 árát...
sztem hagyd meg a 3870 X2-t, vagy ha nagyobb teljesítményt szeretnél, vegyél egy sima 3870-et!
ez mind az én véleményem, nem kell erre alapozni!
üdv!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
szitaati
aktív tag
Szerintem nem éri meg. Ahol gyorsabb a GX2, az azért van, mert Nv-re van optimalizálva a játék, egyébként meg max 1 hónap múlva itt lesz az új generáció mind2 oldalon, single GPU-s kártyák lesznek kb. olyan gyorsak, mint a mostani 2GPU-sak. Legalábbis azt rebesgetik. Akkor már inkább egy hónap múlva ruházz be egy olyanra. Szvsz.
"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
TTomax
félisten
Akkor azon gondolkozz el,hogy mire kellene több teljesítmény,melyik az a játék ahova a mostani karid kevés...na ugye...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dj Dekko! #41905 üzenetére
nézdmeg eszközkezelőben, nem-e tiltotta le a második GPU-t. ha igen, tudom a megoldást..
(hónapok óta ezzel küszködök )[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dj Dekko! #41908 üzenetére
hm.
ilyen jeleket nekem akkor csinált, mikor a 64bites Vista letiltotta a második magot.
nézdmeg CCC-ben, hogy láttja-e a primary(másodlagos) vidkarit.amit elöljáróban tudok javasolni, hogy a 64bites vistát felejtsd el.
élő példa én vagyok.
ehéten voltam iponba, mondván hibás a kártya, mert mind2 oprendszeren letiltja a második magot. be iponba, csere, másik 3870 X2-be, és lásscsodát mükszik. de nem Vista alatt
be a 4870 X2, és azonis letiltja a második magot... ugyhogy én ezért tesztelem most a Wint 64bitet!mellesleg a vgamat ott kellett hagyni, mert valami megdöglött az egyik gpu biosában.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dj Dekko! #41911 üzenetére
én igen, nekem nem engedte. nem töltötte be magát a programot sem. duplakatt, 1máodperc homokóra, és a továbbiakban néma csend.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dj Dekko! #41926 üzenetére
hát két db 3870 X2 olyan fűtést fog eredményezni, hogy megsül a géped. kérdezd subaruékat.tesztelték párszor. teéjesítménybe nsztem jobb a 4770 CF.
de remélem nem a Vantage miatt akarsz cserélni?énis gondolkodtam a 4770-en, de nekem fullhd-ba az kevés. a CF-et meg kerülöm egy darabig ugyhogy maradt a 4890.
de a 4870 X2-t nem utasítanám vissza" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dj Dekko! #41929 üzenetére
döntsd el, mert én viszont eladom a 3870 X2-met. alszom rá párat, és lehet felteszem. attól függ, ipon mit tud kezdeni vele!
41930: hát, ha az eredményedre támaszkodom, akkor nincs aktiválva. nekem is ennyit csinált, mikor leakadta a másik mag. alapból 15-16k-t csinál! holott, én egy 4magos Phenom2-vel nyúztam!
CCC-t, és eszközkezelőt, GPU-Z-t kéne nézni. everest esetleg...41935: 64bites Vista alatt sehogy!
[ Szerkesztve ]
-
s1ru2
aktív tag
válasz Dj Dekko! #42298 üzenetére
Hali!
Ha a GTA4 el játszol ismerned kéne a "commandline.txt" nevű picike alakítást. Ez egy sima notepad fájl amit betszel a gyökérkönyvtárba, és kilockolhatsz vele videómemóriát, meg minden szir szart. Itt vannak a parancsok hozzá. Ezzel felnyílik a 3870x2-n lévő össze memória, vagyis 1280MB és meg is tudod címezni GTA4-ben. Nekem működött. Én ezeket a commandokat írtam csak be:
-norestrictions
-nomemrestrict
-novblankA 4gigás e8400-al semmi gond nem lenne, (ha magas felbontásban játszol, izzasztó beállítások mellet) de a 2x3870x2 baromira értelmetlen. Böszmesokat fogyaszt ugyanakkor nem skálázódik túl jól... legalábbis régebben. Újabb tesztet sajnos nem találok.(újab driverrel) 2 GPU fölött kezdődnek az inkompatibilitási, és egyéb gondok. Ha már megvan, akkor megvan, küldj nekünk jópár tesztet, mert engem is érdekelne De úgy tudom, h baromira nem éri meg. Persze ne legyen igazam ebben, adja az ég.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
s1ru2
aktív tag
válasz Dj Dekko! #42300 üzenetére
Hogyne tudnám. Annak ellenére, hogy nagyon elégedett vagy a kártyámmal folyton a 4870/4890 árakat lesem (persze CF- hez )
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Van még Nokia telefon!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest