Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON-T
aktív tag
válasz Beowulf_78 #30329 üzenetére
A mostani melegbe jo nagyokat szivtam(xp alatt) az x2-vel.Fagyogatott. Pedig rivatuner allitotta a fordulatszamot, de ezekszerint nem elegge. Bevallom utoljara gondoltam a tulmelegedesre mert 65-70 foknal nem volt melegebb jatekba. Azonban vegre kiadtak egy Radeon bios editort [thx Katt] amivel vegre tudtam csinalni normalis ventilatormukodesu biost x2hoz. Igaz eddig csak 3dmarknal neztem, de az lement. (Eddig az sem ment le:S)
MAs. Talalkozott mar valaki olyannal, hogy ha leszedte a drivert xp alatt akkor tobbet nem ment fel, mert mindig valami baja volt? Foleg ertem arra, hogy friss xpre felraktam 8.6-t. Utana leszedtem, ujraraktam de tobbet a CCC nem indult el. Pedig kb mindent megcsinaltam,regebbi drivert raktam, kipucoltam fileokat , a registryt.Emelett hasznaltam a:windows clean up,Driver cleaner PE,Driver Sweeper utility-t. Egyedul a 48xx-as szeriahoz kiadott hotfix megy fel normalisan.. Vista alatt nem mertem lecserelni a 8.4-es drivert
Az epito javaslatokat elore is koszonom! -
Pala
veterán
És annak az 5 házventinek nincsen zavaró hangja?
Az én házamba összesen 7db-ot lehet beszerelni (ebből kettőnek az oldallapon van kialakítva a hely, szóval nyitott háznál csak ötöt), de ha ezt mind teleraknám ventivel, akkor félek, hogy felszállna a gépem.
A nyári hónapokkal komoly gondok vannak. Ugyanez a vacak gyári hűtő ugyanilyen fordulatszámon a téli időszakban "csak" 70-75 fokig engedte a gpu-t, ami azért jóval barátibb. Persze már akkor sejteni lehetett, hogy a kánikulában ez kevés lesz.ui: ha lekapcsolod a házventiket, akkor lényegesen megemelkedik a gpu-k hőmérséklete?
-
- = Zk = -
félisten
nekem a Riva Tuner oldotta meg a hűtést....1,5-2 percenként beindul ugyebár mert lefixáltam 55fokra a GPU-t....merthát kúszik a fok a VGA-mon ha nem zabolázom
te mivel dolgoztatod a ventit?...Bandee2:sztem visszateszik.engem is igy paráztattak anno!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...