- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Hali! Nekem is ugyanez a gondom. Eddig nem tudtam vele mit kezdeni... egyedül GPUz ben látom nyomát 1 gigának ott is csak magonként 512őt összedva (ugye core 1 core 2). Menni mennek, viszont azok a játékok amik csak 512 megát írnak valyon megcímzik-e egyáltalán az 1 gigát. (bosszantó sajnos) De pl nekem Crysis és COD4 is 512MB-ot ír pedig azok elvileg már barátkoznak MultiGPU megoldásokkal. A parancsokat meg ne kérdezd amivel meg tudod nézni 1x 1x sikerült vhogy odakeverednem, h kiírja a video memoryt.
Catalyst AI ról meg csak annyit, hogy ha kikapcsolom nekem tuti esik mindenhol az FPS, pedig ATI szerint ez jót tesz neki... nc. Majd vizsgaidőszak után összedobok vmi komolyabb tesztet/ játéktesztet, ha aktuális lesz még és lesz érdeklődés, mert már van kismillió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS DSLR topic
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Filmvilág
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 2025 - Íme a 24. héten megjelenő játékok listája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged