- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
2015-ben rá lehet kalapálni a w10-re,1080p monitort meghajtja,igaz nincs hw gyorsítás,de működik.
-
cs.jani2
újonc
Sziasztok. Nem tudom hogy jó helyen teszem fel a kérdést.Csak azt szeretném tudni hogy az ATI radeon Gigabite 128Mb-os videokártyához találok WIN7-s drivert?
Előre is Köszi
-
Deathspirit
csendes tag
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudja-e vki mi baja lehet a ati radeon x550-esemnek ha játék közben lefagy és át vált a Secondary részére ? ...de restart után újra jó amíg meg nem probáluk ujra játszani
-
én18
csendes tag
Hello
nekem van egy Asus Ati RAdeon X550 -em és a ventilátor kerregő hangot ad de nem ér hozzá semmihez ez hogy lehet ha valaki tud segiteni az jó lenne mert már nem tok vele mit csinálni -
válasz
parafadugo #26 üzenetére
Alapon 3500 pötty körül hozott 3d03-ban
-
Szia
A 7300gs-t ne mert 64 bites.... ,x550xt se mert nem ér annyit, vegyél itt a ph-n 6600gt-t 16k- ért.... kb 2* olyan gyors...mint amiket te kiválogattál -
válasz
parafadugo #26 üzenetére
A gyári hűtő (az én fülemnek) hangos.
ddr1 ram van rajta szvsz ,meg sem próbáltam húzni,
lecseréltem Zalmi hűtőre így csendben van
szal,húzni nem próbáltam ,de legalább stabil nem fagy le, + vista ready
+1 carbon is elindul rajta low -enden ,inkább átmeneti kártyának jó -
parafadugo
csendes tag
hali!
mi a tapasztalat az Asus x550-es ről?256mb/128bit?
meddig lehet húzni?az alap az :400/250 mhz?mi az amin még stabilam müxik?
thx. -
Sziasztok.
1 gyors kérdés az x550-en videokarit lehet e crossfire-ba kötni? Vagy csak az x10xx nél működik az átkötökáble nélküli megoldás? -
Komplikato
veterán
válasz
Laprasi991 #23 üzenetére
Tegye fel az Microsoft .net (dotnet vagy dotfx) 1.1 és 2.0-ás Windows bővítményt HA még nem tette, mert annélkül nem megy. Meg nem árt friss DX9 se. Az utolsó 2006 decemberi.
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok!
Haveromnak van egy X550-es kártyája, és a Catalyst Control Center fojton befagy neki. Mit csináljon, hogy működjön? (elvileg a legfrisebb van fent neki) -
fero02
nagyúr
Hy!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Főleg olyan emberkéktől várom, akik nagyon benne vannak a videókari húzásban! Lehetőleg a Vmod részében.
Egy Sapphire Radeon X550-t szeretnék megpöccinteni. RV380 maggal van megáldva, 128Mb/128Bit és 400/250-es GPU/RAM frekivel rendelkezik.
Elsősorban konkrét modról szóló linkeket várok, de van vmi jó kis velős olvasnivalós lionk, akkor azt is szivesen tanulmányoznám!
Előre is THX!!!
Üdv! -
Dörmi2
csendes tag
Sziasztok, Asus eax550-es kártyám van, és mivel most váltottam TFT monitorra, most szembesültem az alábbi dologgal:
DVI-n csatlakozva a mozgó képek (avi, DVD) elég silány minőségűek (szemcsések, és mintha a színárnyalat is csökkenne), az állókép tökéletes.
Az analog D-sub csatit használva rendben van minden.
A legújabb driver-ek fent vannak.
Tapasztalt valaki ilyesmit?
Egyedi, vagy típushiba, vagy beállítás lehet?
[Szerkesztve] -
dome911
tag
Eladom X550-es kártyámat: [link]
-
dome911
tag
COD2 rendesen megy nálam, igaz már nem a gyári hűtővel. Szerintem elsőként próbáld meg mindenhova a legfrissebb drivereket feltenni. (bios, chipset, vga,...stb.)
Futtathatsz még memória tesztet is, hátha a momória hibás.
Egyébként adtak ki hozzá valami javító patchet is, de nem tudom, hogy ez mit javított rajta(nézz utána a PH forumában).
De ott van még az újratelepítés lehetősége is.
hirtelen ennyi... (remélem sikerül megszerelni) -
lacko22
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
X550-em van és játszok a Call of Duty 2 -vel és lefagy vagy fél óra múlva.
Asus K8N4-E nF4 PCIE,DDR400,5.1,SATA,LAN alaplapom van 512 rammal.
Szerintetek mi lehet a probléma
Drivert kell frissítsek? -
ftc
nagyúr
Ez a X550 nem X300 megemelt órajelekkel?
-
ADAMFURUS
csendes tag
Hy
Az lenne a kérdésem hogy a ASUS EXTREME AX550 GAMER EDITOIN támogatja-e
a Pixel Shader 2.0 és a WDDM (Windows Display Driver Model)
Elöre is kössz -
AND1
őstag
Sima dual screen
jobb klikk->tulajdonságok->beálltások
Képernyők között a legörgő menüvel tudsz választani és amelyiket választod azt tudod confolni (felbontás, freki, sznmélyésg) , vagy csak egérrel ráböksz az választott monitor ábrájára.
Nekem úgy megy, hogy van egy radeon 7500-ös kari a laptomban. Laptop megy 1400×1050-ben, 60Hz. Rá van dugva vga kimenetre egy 17'' LG, ami meg 1024×768-ban megy 75Hz-n.
szerk: jóvan fáradt vagyok....leesett. De ugyan igy kéne menni kártyával is...
[Szerkesztve] -
ADAMFURUS
csendes tag
Én nekem egy ASUS Extreme AX550 Gamer Edition-om van én nagyon megvagyok vele elégede mondjuk én nem nagyon játszom.
-
Conmet
tag
Kedves Userek!
A kártya teljesítménye alapban nem túl nagy, viszont cserébe a Radeon 9550-hez hasonlóan jól tunigolható.
Csak egy péda:
Az én Asusom az ATITool-lal hajtva 400-ról 590 MHz-ig stabilan működik, ami a proci órajelét illeti. Ez ugyan nem közelíti meg az előző 9550-em majdnem 70%-os túlhajthatóságát, de azért így is szép. Sajnos a kártya gyenge pontja a memória, amiből ugyan 256MB van és 128 bites, de sajnos csak 4 ns-os, ami a tunignál is jelentkezik. A maximális frekvencia, aminél még nem lesz artifactos, az 262 MHz.
Szóval a kártyám az eredeti 400/250 MHz-en kb. 1700, 590/262 MHz-en több mint 2250 3DMark pontot szerez a 2005-ös verzióban.
Ezzel már tudok 1024x768-as felbontáson is játszani.
Bye: Conmet -
r9550
senior tag
hát persze hogy megy 800X600X32 2X AA Minden Mediumon
De csak ha 256MB-os mert csak a 256MB-os 128Bites -
Retekegér
MODERÁTOR
Huh, az attól függ.
Nekem low profile-os van, azon csak Prince of Persia Warrior Within-t játszottam és azt egész szépen vitte max. felbontásban. COD2? Hát max a 256 Mb-os verzió de az is csak alacsony felbontásban. Szerintem...
Szerk.: benchmark kiegészítés: asszem az enyém 24xx pontot nyomott 3DMark2003-ban
[Szerkesztve] -
lacko22
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mit tud ez a kártya?
Megy e rajta a Call of Duty 2, meg hasonló játékok.
Köszönöm -
Conmet
tag
Glugy, glugy, glugy...
Ez a szegény, kérészéletű topic sajnos elsüllyedt az érdektelenség mocsarában!
R.I.P.! -
Conmet
tag
Kedves Userek!
Nem találtam kifelyezetten ilyen topicot, de ha mégis lenne, csak szóljatok!
Mindjárt indítónak lenne is egy láma kérdésem:
Adott egy Asus X550GE kártya, a 2 kimenetén 2 különböző felbontású és képarányú TFT (4:3/16:9).
- Hogyan kell ezt a videókarit úgy beállítani, hogy a 2 kimenetét külön kezelje?
Tegnap este játszadoztam vagy 10 pecig, de csak annyit sikerült elérnem, hogy azonos felbontású képet adott ki a 2 kimenetre, ami mindíg csak az egyik megjelenítőn volt tökéletes, a másikon torz, vagy túl nagy.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest