- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Félreérthető volt amit írtam - elismerem - mivel utaltam az alanyra...
Szóval azt szerettem volna kifejezni, hogy a grafikonból az derül ki, hogy a gyári hűtő 22%-on ~1900-2000RPM rosszabb eredményt produkál azonos körülmények között, mint az AC X2-je szintén 22%-on, ami ~800RPM.
De természetesen 100%-os fordulatszám mellett a gyári hűtő hatékonyabb, csak maradjon meg mellette valaki tartósan...
Az X2 ugyanúgy 7%-onként szabályozható, mint bármely más hűtő az ATI kártyákon (amelyet a kártya szabályoz), de a 800-2050 RPM-es tartományon belül. Passzívan is megbirkózik egyébként a kártyával 1.1V-ra leszabályozva az X2, de ekkor eléri a 70°C-t is.
"Evidens, hogy 20%ra leszabályozva a gyári hatékonyabb, magasabb rpm."
Tehát épp ezt mértem, hogy ennek ellenére mégis az X2 ezen a fan duty értéken hatékonyabb a 3db heatpipenak köszönhetően
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest