- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
xcel2000 #1370 üzenetére
DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards a követelmény igy nem csoda. Sajnos a x1000 sorozatból a vertex textúre fetch utasitás kimaradt igy nem kompatibilis a sm3.0 val. Valamelyik játék ezt felismeri és el se indul valamelyik meg villogva elndul. Azután van amelyik 2.0c vel futtatja ajátékot
-
djculture
félisten
válasz
xcel2000 #1365 üzenetére
Ezért nem indul el:
Note that ATI X1000 series cards (e.g. X1900) doesn't support Vertex Texture Fetch, hence it does not fully comply with the VS 3.0 model. Instead, they offer a feature called "Render to Vertex Buffer (R2VB)" that provides functionality that is an alternative Vertex Texture Fetch.A mafiia 2 pl elindul rajta de ennek a hiányosságnak köszönhetően az összes fény ugrál meg villog a játékban.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
xcel2000 #1366 üzenetére
A cicergés okára sosem jöttem rá, mikor ugyanilyen kártyám volt. Íme a cicergés valószínű okozója. Terhelés alatt - nálam - pirosan világított. A youtube laggolás nálam is megvolt, driver okozta. Elfelejtettem törölni az előző kártyáét ami nem tetszik neki. Registry tisztitás sem használt, csak a win újrahúzás. XP alá 8.3 csataliszt!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
xcel2000 #1360 üzenetére
Ha jól emlékszem ubi alatt van egy további illesztőprogramok menüpont is a beállításoknál. Ott kaphatsz találatot zárt driverre a kártyádhoz. Ha az sem segít akkor beugorhatsz ebbe a topikba is.
Én nem babráltam a driverekkel linux alatt - elég macerás - de x1650 óta semmi gond a képpel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest