Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie
üzenetére
Én nem hajtok túl, de kékhalálom ilyen közben nekem is volt egyszer, de sokszor volt ezen kívül is kékhalál. Mostanában egy ideje egyáltalán nem, Isten tudja miért.
XP-n soha az életben 5-6 év alatt nem volt kékhalál, pedig volt hogy 3 évig használtam XP-t, és több gépen, és egy telepítést több gépen, meg egyéb csúnyaságok.
-
R.P.
aktív tag
válasz
bandiie
üzenetére
32 bites Vistám van, mostanában nekem is csinált ilyet, sőt olyan is volt, hogy kb. 10-szer próbálta magát újraindítani, aztán lelőttem a gépet, mert nagyon nem ment neki. Általában első után visszaáll.
Csak akkor csinálta amikor 2 monitor volt rákötve kiterjesztett asztallal a gépemre, amióta rendesen csak egy monitorral használom semmi baja nincs. Szerintem nem végzetes probléma, feltéve ha nem olyan gyakori és rendesen visszaáll utána. -
naraic25
csendes tag
válasz
bandiie
üzenetére
Tegnap raktam össze Saphire HD 4670 1GB kártyával gépet, és ati driver nélkül nem szabályozta a ventit. Utána 2D-ben nincs hangja, sőt volt pár olyan játék amikor szintén nem volt hangja. 45 - 46 fok fölé soha nem melegedett. Nagyon jó kis kártya.
Az 512 MB -oshoz képest alapból csak a memória órajele különbözik /1000 helyett 873/ viszont 1000-re húzva ugyanaz vagy jobb a teljesítménye. /pl Crysis Warhead full grafikán az 1GB-ossal nem akadt, az 512-vel pedig igen.
-
Gabis
őstag
válasz
bandiie
üzenetére
azért mert a lapozófájl a winyón helyezkedik el és annak az elérési ideje jóval több mint a memóriának, ha a lapozófájl ki van kapcsolva akkor a memóriából gazdálkodik és nem tekeri fölöslegesen a winyót (lényegében ennyi de majd jönnek az okosok és úgyis elmondják pontosan mi is ez)
-
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie
üzenetére
Én már egy hete tudok minden árat Kecskeméten.
Az első link nem sikerült, ezt akartam linkelni.
[link]Egyébként meg tényleg mindegy.
Az a fontos , hogy jó legyen.

Én alaposan végigszámolgattam, hogyan járok jobban.
Árban tudtam volna olcsóbban ( konfigot ) , de a biztonságra is mentem, így egy kompromisszumos döntésként rendeltem helyben.Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie
üzenetére
Valóban drágább 240Ft-al.!!!!!
De azonnal itt helyben minden eshetőségre...
Ennyit nekem nem ér meg 240 Ft.Pl. azt a konfigot amit ma vettem kb. 4.000.Ft-al olcsóbban is megvehettem volna Ipontól.
De...
Én már küldözgettem eleget ( tisztelt Ipon nem rátok vonatkozik) hibás műszaki cikkeket és elegem volt.
125.000.Ft- os tételnél nekem megér 4.000.Ft-ot az a tudat, hogyha baj van, akkor csak leszaladok a szomszéd háztömbbe és ott a segítség.
Én így gondolom, természetesen mindenki maga dönt....

Minden jót
-
Utilitas
tag
válasz
bandiie
üzenetére
Hali!
Ejnye,ejnye !
Máskor kicsit figyelmesebben is vásárolhatnál

Ez nem a reklám helye, de
[link]És még olcsóbb is...
Esetleges probléma esetén szervíz helyben....de pl. itt is olcsóbb
[link]Ma reggel volt még egy harmadik helyen is de ott már elfogyott...
Egyébként erre a karira 512MB elég, én is ugyanezt rendeltem itt helyben Kecskeméten 21.450.Ft-rt:::
Ennyi felárat nekem megér, főleg mivel egy konfiggal együtt volt a beszerzés.Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor ez custom... frissítettem a listát.