Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Bazárosokat hanyagolom, ha nagyon nem jön be a 3850, akkor majd jövő hónapban becserélem egy 4670-re
Mindenesetre asusért 27k az kva sok, annyit nem adok érte az fix. HDMI-ről azt mondják mind1 natív, vagy DVI átalakításával használjuk, az hogy kilóg a gépből meg nem érdekel, zafíron se lett volna HDMI. -
-
Chaser
legenda
5V-ra kötöd és kész, de jelenlegi ára mellett nem érdemes pénzt adni érte, csak ha nagyon számít a kis méret és a fogyasztás, ennyiért már kapsz 3850 ultimatet, ami nagyon fasza passzív hűtéssel bír, sőt, olcsóbban kapod. HDMI-re Earl 007 kollega megmondta a gyógyszert.
#851 Mercutio_ : Nem tudom mi van itt, de sok jó nem sejlik ebből, kinn 200ft-tal számolva is a $-t az asus 16k, itt meg 24-27?

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én simán a két vezetéket belenyomtam ASUS venti csatijába és úgy az USB csatira a csatlakoztatás ötleted viszont jobb mint az enyém(esztétikusabb) 
Mindenesetre asusért 27k az kva sok, annyit nem adok érte az fix. HDMI-ről azt mondják mind1 natív, vagy DVI átalakításával használjuk, az hogy kilóg a gépből meg nem érdekel, zafíron se lett volna HDMI.
)