Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Nos, csak 3Gb ramom volt, de egy kedves barát, felajánlott érte 8Gb-ot. 0 forintért ment a csere.
Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)