Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
elfelejtette #7938 üzenetére
Megnéztem én is, nem a RAM a kevés! Monitoroztam a Riva-val mindent és egy kivétellel nagyon emberségesen bánik az erőforrásokkal a progi motorja, ez pedig a GPU használat. Ez 99-100%, telítésben van és ez azt jelenti, hogy érzékeny a játék a VGA-ra, a többi résztvevő: vmem / 350MB /, RAM /1.4GB OS-el együtt/, CPU /60-80% /.
A felbontás 1680x1050, AA=2X a többi High. 4X-es AA-val sem rosszabb a helyzet. A játék csak egy kicsit szaggat, annyira amennyire pl a GRiD vagy a DiRT. Ez a játék problémája, esetleg a driverek javíthatnak rajta valamit vagy egy később kiadott javítás.
A gépigény a DiRT és a GRiD között van, nagyon közel a DiRT-hez, ami nem hízelgő a Shift-re nézve! -
kisza25
félisten
válasz
szia az akadozással kapcsolatban:ki kell kapcsolni C&Q-t, vagy egyéb progival fixen tartani a CPU frekit, mert a játék hajlamos rá, hogy nem pörgeti fel rendesen a procit, legalább is nálam ez van C&Q mellett képes 10FPS-t is produkálni és maxban 30-35FPS, viszont fix 2600Mhz(ez az alap X3 710-nél)25-55FPS
-
válasz
2GB ram szerintem már régen kevés, nálam a win7 alapból 1gb-t elhasznál, ha sok ablak van megnyitva, többet is. Most pl. 1.5GB-t. Szóval így már kevés a 2GB ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest