Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Lehet "júzergond" is, de mivel ebből élek, nem ez volt az első gép amit összeraktam életemben. Természetesen szűz Win, DX9c, Net 2.0 alaplapi driverek fent voltak a gépen a Catalyst telepítése előtt. Láma "júzerként" a gyári CD-ről telepítettem a kártyát (DriverVer=08/08/2008, 8.523.0.0000). Már ekkor is gondok voltak, lévén, hogy a CCC "nem működik ezzel a driver verzióval". A 8.9-cel nem is próbálkoztam, azonnal letöltöttem a 8.10-et és azt raktam fel, alapos takarítás után.
Más. Eddig egy 8600GT volt a gépben, de nem bántam meg, hogy lecseréltem. Így legalább a feleségem is végigjátszhatja a Crysis Warhead-et, mert összehasonlíthatatlanul gyorsabb a játék ezzel a kártyával (7,6 vs37,6 FPS) ua beállítások mellett. CS-Source alatt cirka 30% a különbség az Ati javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest