Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem valszeg szerencsém van, Kecsón van egy lingvin nevű bolt, ált olcsóbb az iponnál, de ha drágábbb is nem sokkal, és ha garizni kell akkor is jó arcok
több mint 10 éve ott vannak, megbízható banda, náluk a szervíz papíron az szerepel, hogy max 2 hét...#7081 mcs: vf700-ra nekem azt mondták nem jó,a vf900 már igen
szerk: #7080 ben11: Sztem vidd vissza és cseréltesd asusra vagy zafírddr4-re, hűtőcserével se jössz ki olcsóbban. Vagy 5V-ra kötöd, ha megfelel úgy a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
több mint 10 éve ott vannak, megbízható banda, náluk a szervíz papíron az szerepel, hogy max 2 hét...