Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A force3d az inno AMD részlege,attól majd annyit lehet várni, hogy olcsó lesz, ahogy a hűtő azon is kinéz
GB-tól várnék valami értelmesebb passzív megoldást, de 1előre az aktív is "coming soon" felirat alatt bújik. MSI nem tetszik, de úgy tűnik már lehet kapni, az asus érdekes lenne, de azt nem lehet kapni. Végül is érthető, nem régi keletű az rv770, valszeg én vagyok türelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Energiaital topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

GB-tól várnék valami értelmesebb passzív megoldást, de 1előre az aktív is "coming soon" felirat alatt bújik. MSI nem tetszik, de úgy tűnik már lehet kapni, az asus érdekes lenne, de azt nem lehet kapni. Végül is érthető, nem régi keletű az rv770, valszeg én vagyok türelmetlen.