- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Szerintem simán lecserélheted, 3GHz-es A64 elég neki, s bár a mai játékok 2 magot használnak, a különbség biztosan jóval kisebb, mint a 3650 és a 4670 között.
Ez azt jelenti, hogy gyorsabb lesz a géped a 4670-nel.
Sima A64 3800+ volt és vettem helyette X2 3800+ a 2007-es játékoban szinte semmi gyorsulást nem tapasztaltam, vedd meg majd a 4670-et szerintem.
-
Chaser
legenda
Hát figy, ha nekem meglesz esetleg meg tudom nézni, haveromnak LE1620-a van, az is 1 magos, 1 MB L2-vel, csak am2-ben, 3G-t is tudja
De nálam kb 2 hónap múlva esedékes a vásárlás..mindenképp passzívat akarok, ebből nem engedek. Ahogy elnéztem a ventis megoldásokat, egy HP nélküli normálisabb bordának is elégnek kell lennie, akár a GB féle silentpipe 2 v 3, vagy ki tudja hol tart most.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Starlink
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De nálam kb 2 hónap múlva esedékes a vásárlás..mindenképp passzívat akarok, ebből nem engedek. Ahogy elnéztem a ventis megoldásokat, egy HP nélküli normálisabb bordának is elégnek kell lennie, akár a GB féle silentpipe 2 v 3, vagy ki tudja hol tart most.