Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Akkor lényegében az architektúrát optimalizálták a mostani játékokhoz. (ezt már nem először teszi meg az ATI az Nvidia miatt)
A fogyaztása tényleg nem lehet több 75 wattnál ugyanis a PCI-E annyit tud tápcsati nélkül.
Azért egy gyors fejszámolás a fogyasztás költségeiről:
1kWh áram kb 40Ft
ha 24/7 ben megy a gép az havi szinten 24*30=720 óra
5000Ft/40Ft/kWh=125 óra 1KW-os fogyasztással vagyis:
125000/720=173W-os különbség kell kb.Ennyi biztosan nincs a két kártya között. De legyen mondjuk 50W, akkor az havi szinten max 2e Ft. Viszont egy év alatt már 12*2=24e Ft. Úgyhogy ilyen jellegű használatnál tényleg nem mind1. (bár idelében valszeg nincs 50W különbség se)
-
nekem tök mind1 ha 2év garit ad hozzá...eddig még soha nem volt gondom vele ha cserélni kellett..a kártya bontatlan volt..
az árakról csak annyit hogy nem mind1 hol laksz..példaként:
az én számlám az Elmű szerint 13.000ft
ugyanez annak aki monori erdőn lakik 7200ft!!(a kollegám lakik ott és kíváncsiságból néztem meg egy számláját mert sokalta) a szolgáltató teljesen más így olcsóbb az áram nekik. majdnem feleannyit kell csak fizetniük mint nekem...azt hittem rosszul látok, de nem..erről ennyit...
a fogyasztásokról meg különböző oldalakon tájékozódhatsz és én még keveset is mondtam...jópárat átnéztem elhiheted.....de mint írtam hamarosan kiderül mit eszik a kártya...szerencsére van integrált cucc (is) a gépemben így nem esik nehezemre megnézni az eredményeket.
pl:
[link]
[link]
[link]
én sem hiszek el mindent, de saját magam csak nem verem át...egyébként az is csak úgy derült ki hogy ennyit eszik a 3850 (első szériás)hogy mindent kihúztam itthon a konnektorokból és külön mérőműszereket használtam ezek fogyasztásának ellenőrzésére..először a hűtőre gyanakodtam, de az tök stabilan mutatott ugyanannyit...és egyedül a kártya lett beszerelve a gépembe..más változás nem történt itthon...érdekes ahogy kivettem a gépből azonnal visszament a fogyassztásom az én átlagomra....szóval a saját bőrömön tapasztaltam meg mennyit is eszik egy ilyen kártya..ezután nekem mondhat bárki bármit...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest