Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Steam Deck

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

raubisoda
senior tag
válasz

üzenetére
						A fiam játszik a legtöbbet.Köv hónapban 250-es vagy lehet csak 120-as kingston ssd befigyel.Hát a tápod kidobom az asszony gépébe ide egy komolyabb lesz amit "Corsair HX750" az egyik ismerősöm ad nekem finom forintért.
 A kábeleket majd megoldom.Tudod mit szenvedtem mire ezt összehoztam?Majd meg haltam. 

keveske a hely 
 - 

Teodor52
senior tag
válasz

üzenetére
						Ezen már túl vagyok!

Potméter szabályozott venti van elől 2500-as fordulattal,hátul szintén egy venti 2200-as rpm-el mi fúja ki a levegőt,aztán a ház tetején is van egy illetve az oldallapján!
Maga a ház pedig nem teljesen zárt hanem apró furatok vannak amik előtt van egy durva porszűrő!
 - 

Blaise
veterán
válasz

üzenetére
						Ezeket most passzolom, dolgozom, nem vagyok otthon a gépnél.
A legfrissebb 12.6 Catalyst ment fel netről, de ma délután visszaviszem a kártyát a boltba, majd kiderül mi a pontos hiba, de én nem a driverre gyanakodnék, amikor elindul a gép, már akkor jelentkezik a probléma, akkor meg még be se töltődik se az op.rendszer se a driver.
 - 

Asbee
veterán
válasz

üzenetére
						Tehát akkor az bátnja a lelkedet, hogy meg mertem említeni hogy olyan kártyával ahol szűrőket, magas grafot lehet használni már kell a több mint 1 gb ram és az ugye nálam nvdia. Majd te ezért elkezdtél kötekedni ... Én kérek elnézést...

(#23839) Apone33: Igen hát amd topikba ilyet megemlíteni.
 Legközelebb jobban figyelek. 
(#23841) _DiEGO_: Látom te is kezded. Én semmit nem erősködtem csupán példának írtam, hogy nálam váltásnál igenis kellett a több mint 1 GB ram. Utána szóba se jött senkit nem is zavart, míg valaki el nem kezdett kötözködni...
 - 

Asbee
veterán
válasz

üzenetére
						Képzeld egy ctg 500 viszi. De ha már ennyire érdekel a téma [link] itt láthatod tuning nélkül is mit tud... 6850 nincs is itt azt ronggyá veri. Amúgy meg akadj már le a témáról. Neked nem rohadtul mindegy hogy mit használok? Csak a memória kérdésre írtam példának. Ja mielőtt szóba hozod ebben a nagy melegben nem megy 75 fok fölé... Bár az aláírásaid után nem csodálkozok semmin...
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
 - 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
 - Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A kábeleket majd megoldom.Tudod mit szenvedtem mire ezt összehoztam?Majd meg haltam. 

, nincs itt semmiféle más gond, voltak már hasonló gondok 68xx kártyákkal és gari lett belőle mindig.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kicsit nézz utánna a dolgoknak mielőtt okoskodsz, hogy egy húzott 480 mit tud. Mondjuk alapon sem egy kategória a kettő...