- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Naaa, naaa, nem olyan rossz az szerintem. Persze attól is biztos függ mint nevezel terhelésnek. Szőrös fánk lehet hogy felhangosítja (kétlem, de nem próbáltam, szóval nem akarok okoskodni), de pl 2 óra Starcraft II (minden ultrán) után nekem csöndben van ...kíváncsi voltam mennyin pörög a venti ilyenkor, szóval játék alatt (vagy néha közvetlenül kilépés után) indítottam egy cataystot, hogy lássam mit művel a kártya (jól van na, ilyenkor kijön belőlem a gyerek
). Tipikus erdmények: hőmérséklet 6x fok (62-65), ventillátor 26-27%, mindez természetesen terhelés alatt (42-45 FPS átlagosan). Ez minden csak nem hangos (üresben 41-42 fok és 21-22%, ekkor volt az hogy odahajoltam hozzá hogy megnézzem megy-e egyáltalán).Viszont a proci ventije pl felpörög (gondolom a kismilllió egység AI számolása erősen igénybe veszi az E7200 két magját), az sem hangorkán de hallható (ezért is tervezek hűtőcserét a procira).
Gondoltam megosztom a tapasztalotakat (VTX3D 6870), mielőtt nagyon elmennénk a riogatós irányba...

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Tipikus erdmények: hőmérséklet 6x fok (62-65), ventillátor 26-27%, mindez természetesen terhelés alatt (42-45 FPS átlagosan). Ez minden csak nem hangos (üresben 41-42 fok és 21-22%, ekkor volt az hogy odahajoltam hozzá hogy megnézzem megy-e egyáltalán).