- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
alibaba78
üzenetére
Huhh, látom akkor a zöldeknél sem habostorta az élet.
Persze a nagy számok törvénye alapján nyilván mindkét oldalon vannak problémák, "megmagyarázhatatlan" jelenségek, de az különösen bosszantó tud lenni, mikor az ember fia egymás után több hibás/problémás darabba is belefut, olyankor úgy érzi, meg van átkozva a gépe. És akkor a végén esetleg kiderül, hogy nem is a kártyákkal volt a gond, hanem valami más hardverelem okozta a gubancot...
HD6870 / 5850 / 5870 / 6950 / GTX460 / GTX570 között filózgatom már egy ideje, de fogalmam sincsen, mi lesz ebből... Egyedül az ötös Radeon szériában merek megbízni, mert az már "letisztult".
Egyébként pedig... meggyőztél, veszek egy Matrox Parheliát.
Bár azzal meg játszani nemigen lehet. 
-
HANDO88
senior tag
válasz
alibaba78
üzenetére
De gondolom mindezt te helyben tudtad intézni?Egy ilyen akció sorozatra nekem a fél életem rámenne,2*2 gb ramot 4 hét alatt sikerült gariztatnom és a végén mivel nem volt OCZ ramjuk hát küldtek nekem jó kis Corsairt amivel szintén nem működött az én kényes-fényes alaplapom.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bár azzal meg játszani nemigen lehet.