- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Google-ben megér egy keresést. Pl itt is vannak érdekességek : http://www.fogyasztovedelem.com
Eddig összesen két eszköz esetében kellett cserélniük illetve javítaniuk, ebből az egyik az akkor 80 k -s monitor volt, és hát fogyasztóvédelemét emlegetnem kellett, de végül is rendezték az ügyet.
Természetesen az ár az egyik fő szempont mellettük, és a marketingjük sem gyenge, tévés reklámok stb, tehát van mögöttük tőke. Viszont nekem a francia széllel is volt garos kalandom, és velük is sikerült rendeznem a dolgot, igaz ott duplán írtam be, egyszer az akkor még panaszkönyvnek nevezett - bár már lehet akkor is vásárlók könyve volt, régen volt már 2003- kis könyvecskéjükbe, és nem voltam rest átsétálni a fogyasztóvédelemhez sem Debrecenben a Szent Anna utca 36-ba sem ott is leírtam sérelmeimet az üggyel kapcsolatban
Egyébként ilyen van gar levél nincs gar levél esetre a válasz:
"151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
4. § (2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gurulunk, WAZE?!
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest