Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MrM94 #25162 üzenetére

Google-ben megér egy keresést. Pl itt is vannak érdekességek : http://www.fogyasztovedelem.com

Eddig összesen két eszköz esetében kellett cserélniük illetve javítaniuk, ebből az egyik az akkor 80 k -s monitor volt, és hát fogyasztóvédelemét emlegetnem kellett, de végül is rendezték az ügyet.
    Természetesen az ár az egyik fő szempont mellettük, és a marketingjük sem gyenge, tévés reklámok stb, tehát van mögöttük tőke. Viszont nekem a francia széllel is volt garos kalandom, és velük is sikerült rendeznem a dolgot, igaz ott duplán írtam be, egyszer az akkor még panaszkönyvnek nevezett - bár már lehet akkor is vásárlók könyve volt, régen volt már 2003 :P - kis könyvecskéjükbe, és nem voltam rest átsétálni a fogyasztóvédelemhez sem Debrecenben a Szent Anna utca 36-ba sem ott is leírtam sérelmeimet az üggyel kapcsolatban :)

Egyébként ilyen van gar levél nincs gar levél esetre a válasz:

"151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
    az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
    4. § (2) A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét."

Új hozzászólás Aktív témák