Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
lehella
üzenetére
Ez olyan dolog, hogy ameddig nem tudtad, semmi bajod nem volt vele. Mármint pontosan te nem tudom mióta nézed, inkább magamról beszélek

Pár éve azt sem tudtam, hogy létezik everest (akkor még az volt) meg hasonlók
Minden ment mint a karikacsapás, semmi para nem volt és nem is ment tönkre semmi. Aztán mióta végom az OSD-t, azóta minden hülyeség kint van és játék közben többet nézem az értékeket mint a játékot magát 
Más/off példa: Amikor elkezdtem búvárkodni, fogalmam nem volt róla, hogy létezik computer ami méri a merülés adatait, milyen gyorsan jössz fel, dekót ad.....Szépen merülgettem, soha semmi bajom nem volt. Úgy jöttem fel 8-10 méterről mint a rakéta ( jó a fejfájást utána nem tudtam hova tenni, de komolyabb bajom nem volt XD ) Aztán megkaptam az első computeremet és a halak és korallok helyett a karomon lévő órát néztem 0-24-ben xD Jah és 5 percig tartott mire feljöttem 8 méterről a felszínre.
Ami, ami, az, az! Használni kell az eszedet oszt csókolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest