Hirdetés
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
tarsoly74 #19244 üzenetére
A "Link" gombot kellett volna csak használni, nem ide tölteni.
A képfeltöltés.hu pedig csak nem ajánlott oldalak közt van, mert eltűnnek róla a képek és instabil is a működése, és ha valaki vissza akar olvasni, akkor nem fogja tudni megnézni a képeidet.
Anno én a Sapphire Flex hűtésének a hangja miatt álltam neki a vízhűtésnek, pedig az egy elég csendes hűtőnek mondható a mostani kártyáknál, na meg a házam nem valami jól szellőzött, és nem is akarta meghűteni a kártyát.
Egyébként nekem kicsit lehetetlenségnek tűnik ez az 58 fok, hány fok van a szobádban, és mit futtattál? Furmark extreme burningba nekem a sapphire flexet nem egész 5 perc alatt feltolta 96 fokig nyáron, aztán ment rá a vizes blokk.
Valamint az elég érdekes hogy a tokozás melegebb mint a maghő.
Csak hogy valamibe én is belekössek: Alapon szó helyett használd a terheletlen vagy az "Idle" kifejezést szerintem, így kevésbé félre érthető, "alapont" én csak arra mondanám hogyha pl alap órajelen nézzük, nem húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest