- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
alientwo
üzenetére
Ha már a hang miatt cseréled a hűtőt, én mindenképp egy kétventis megoldást választanék, minnél nagyobb ventivel. Twin Turbo szerintem jobb hűtő mint az a Zalman.
Ennél halkabb már csak az Arctic Cooling Accelero S1-el lennél, amire ráteszel két db néma 12 centis ventit.
Ez, és sztem a Zalman alá sem fog elférni a fentebb linkelt vrm hűtő.Ezeken kívül szintén nagyon jó hűtő, bár drága is a Thermalright HR-03, VRM-nek pedig Thermalright HR-11. Ezek azok, amik kellenek egy 4890-re kb, úgy hogy halk is legyen.
Ezeket mind meg kell nézni, hogy felmennek-e a karidra, mert lehet hogy teljesen máshol vannak a furatok és más az egész nyák kialakítása.Pasztát mindenképp cseréld, a gyárit töröld le. Jó paszta: Arctic Cooling MX2 vagy MX3.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest