Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz lala42 #1817 üzenetére

Driver nekem semmi kékhalált nem adott, se XP32 sp2, se Vista64 sp1 alatt, hacsak nem hajtottam túl túlzottan vagy a CPU-t vagy a VGA-t. 9.4-et használom hozzá. Próbáld meg a Furmark-ot, vagy a Crysis-t, nekem az kidöntötte, ha túlzottan túlhajtottam. Ja, és ami lehet, legyen alapórajelen. :K Csak mert lehet, hibás a karid.... :U Amúgy a 4890 terhelés alatt +40W a 4870-hez képest, üresben takarékosabb csak, vagy azonos órajelen. A tápodnak szerintem elégnek kellene lennie.

(#1818) lala42: Úgynézem, Nv-s karikat ugyanúgy érinti, szóval nem az Atiék pancserkodtak el valamit.... Pláne, ha eddig a 4850-ed műkdött.... :U De ha ez volt a para, akkor: :Y

(#1816) boogie84: Nekem szerencsére nagyon csendes a gépem.... Mondtam, elviselhető, de nem halk... Pedig nekem az asztal alatt van a masina... :U Mondjuk én még a ventije motorhangját is hallom üresjáratban, olyan 22-23% felett..... :D Valamire csak jók a Coolink SWIF 12cm-s ventik meg a házam gyári CM-jei, potméterről hajtva, takarékon.... :D

Új hozzászólás Aktív témák