- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooby
aktív tag
Katt: A szabályozás nem lenne gond, de ezt a 97 fokot 95%-os ventilátor fordulattal mértem. Nem ref hűtős az én 4870-em.
Tudom, hogy google a barátom, de semmit nem találtam az Auros Fridge-ről. Tudnál adni egy linket, vagy még jobb lenne egy bolt ahol venni is tudnék.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Köszönöm Katt.
Én mindenképpen lecserélném a gyári hűtés, mert rettenetesen zavar a memio 97fokkal.
Mit ajánlanátok? Amit néztem az a hr3 vagy ac s1 rev2. Más is érdekelne, de mindenképpen 70 fokra szeretném redukálni a memio-t.Előre is köszönöm.
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a 4870-es vga-n a 3 hőmérséklet szenzor a gpu-ban mér, vagy gpu-memoria- vrm? Ha mind a 3 a gpuban mér akkor létezik, hogy a memio 20fokkal melegebb?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok
Remélem tudtok nekem segíteni...Röviden tömören: vista 64 sp2 catalyst 9.6 hd4850 vga.
A kártyához kapott sárga átalakítóval küldöm ki a jelet a tv-nek. Xp alatt semmi gond nem volt, körbenézett ccc és meg is találta a tv-t. Enabled és minden jó volt. Vista esetében a tv ikonja ott van, de semmilyen opció...Mi lehet a probléma?...Remélem nem a pista:SSegítséget előre is köszönöm!
Minek az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6800 XT Core 2DB
- ASUS GeForce RTX 4080 TUF GAMING (TUF-RTX4080-16G-GAMING) videokártya 16GB
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)