Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Bjørgersson #19597 üzenetére
Akkor az sajnos a VGA sara lesz, ha szoftveresen sem megy, akkor nem tudod használni túlhajtásra a programot. Írtam, hogy nem ref. kártyákkal baja lehet (ezeknél még GDDR5-re lehet érzékeny). Mi az a "New Edition"?
Stirlitz: Önmagában az, hogy 400W, még nem jelenti azt, hogy elég a táp.
KukkSteve: Brutáltuningos AMD csúcskártya nincs, csak a kisebbek hajthatók meg jól, már ha "brutáltuning" alatt vmi. nV-szintet értünk.
...
Tettem fel a honlapomra HD4870 és egyéb ATT beállításokat (3D-k, játék-profilok, ini), ha valakit érdekel. Más ATI kártyákra is használhatóak, leírás mellékelve.
-
katt777
félisten
válasz
Bjørgersson #19595 üzenetére
Nincsenek mások, csak nem olvastad végig a cikket, ahol írtam a módosításokról, mert nem kicsit macerás lenne mindig átírni az egészet. A honlapomat sem nézted meg figyelmesen ezek szerint. Amúgy lehet, hogy te is vmi spéci karit fogtál ki, vkinek nemrég pont ez volt a problémája, és ATT sehogy sem kezelte az órajeleket.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18949 üzenetére
Szvsz nem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Bjørgersson #18672 üzenetére
Sajnos ATI kártyával nálam is ilyen, nemsokára megnézem NV-vel vééééégre...
DD
Amúgy nem kell restart, elég egy ctrl+alt+del, aztán egy esc.
-
Motaba78
addikt
válasz
nagyon egyszerű vagy vedd meg a játékot, vagy ctrl+alt+del és esc win7 alatt.
-
nixx-21
őstag
válasz
Bjørgersson #18677 üzenetére
csak szólok h egy két ismerősömnek minden játékba lépéskor elbaszódik a fehéregyensúly (brightness) és csak restart után áll vissza ez em feltétlenül driver hiba!
nyomj egy Ctrl+Alt+Del-t és ugye ha win7-ed van akkor uj képet hoz be és akkor elvielg vissazugrik ha nem akkor feladatkezelőben állítsd le az explolrer-t és új feladatnál indítsd újra!
remélem segítettem
-
Ateszzero
őstag
válasz
Lord Vader -nek igaza van. Magam is tapasztaltam. Én Anno 8500GT-ről váltottam 2600XT-re.
Egy re-install megoldja a gondod, sőt , némelyik játéknál teljesítményjavulást is hoz. -
Alister71
nagyúr
válasz
Fapados megoldás, de ajánlott nv - ati váltáskor, win reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest