- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Bjørgersson #19597 üzenetére
Akkor az sajnos a VGA sara lesz, ha szoftveresen sem megy, akkor nem tudod használni túlhajtásra a programot. Írtam, hogy nem ref. kártyákkal baja lehet (ezeknél még GDDR5-re lehet érzékeny). Mi az a "New Edition"?
Stirlitz: Önmagában az, hogy 400W, még nem jelenti azt, hogy elég a táp.
KukkSteve: Brutáltuningos AMD csúcskártya nincs, csak a kisebbek hajthatók meg jól, már ha "brutáltuning" alatt vmi. nV-szintet értünk.
...
Tettem fel a honlapomra HD4870 és egyéb ATT beállításokat (3D-k, játék-profilok, ini), ha valakit érdekel. Más ATI kártyákra is használhatóak, leírás mellékelve.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Bjørgersson #19595 üzenetére
Nincsenek mások, csak nem olvastad végig a cikket, ahol írtam a módosításokról, mert nem kicsit macerás lenne mindig átírni az egészet. A honlapomat sem nézted meg figyelmesen ezek szerint. Amúgy lehet, hogy te is vmi spéci karit fogtál ki, vkinek nemrég pont ez volt a problémája, és ATT sehogy sem kezelte az órajeleket.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Bjørgersson #18949 üzenetére
Szvsz nem.
-
rumkola
nagyúr
válasz Bjørgersson #18672 üzenetére
Sajnos ATI kártyával nálam is ilyen, nemsokára megnézem NV-vel vééééégre... DD
Amúgy nem kell restart, elég egy ctrl+alt+del, aztán egy esc.
-
Motaba78
addikt
nagyon egyszerű vagy vedd meg a játékot, vagy ctrl+alt+del és esc win7 alatt.
-
nixx-21
őstag
válasz Bjørgersson #18677 üzenetére
csak szólok h egy két ismerősömnek minden játékba lépéskor elbaszódik a fehéregyensúly (brightness) és csak restart után áll vissza ez em feltétlenül driver hiba!
nyomj egy Ctrl+Alt+Del-t és ugye ha win7-ed van akkor uj képet hoz be és akkor elvielg vissazugrik ha nem akkor feladatkezelőben állítsd le az explolrer-t és új feladatnál indítsd újra! remélem segítettem
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Ateszzero
őstag
Lord Vader -nek igaza van. Magam is tapasztaltam. Én Anno 8500GT-ről váltottam 2600XT-re.
Egy re-install megoldja a gondod, sőt , némelyik játéknál teljesítményjavulást is hoz. -
Alister71
nagyúr
Fapados megoldás, de ajánlott nv - ati váltáskor, win reinstall.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest